top of page
Trafikrådgiveren - den store udfordring

Læs her, hvorfor det er en svær stilling at besætte, og læs om hvilke modsatrettede kvalifikationer på det faglige og det personlige plan netop dette job kræver.

Du finder artiklen her

 

Testmanden og Sydtrafik– det kører bare!

Her kan du læse om de oplevelser Sydtrafik har haft med TESTMANDEN, og om de udfordringer man står i sammen i disse dage mht. nyansættelser. Du får også afdelingschef Kirsten Therkildsens forklaring på, hvad der ligger i udtalelsen ”Gunnar Nielsen er benhård men på en sød og rar måde”.

Du finder artiklen her

 

Mikkel Møller, 24, nyansat lærer på VGIE

Mikkel Møller, en af de nyansatte, fortæller her om oplevelse af et ansættelsesforløb, der startede på Skype og sluttede med en ansættelse hos VGIE for den 24 årige lærer og tidligere elitehåndboldspiller.

Du finder artiklen her

 

Fire lærere til VGIE

I forbindelse med en større ansættelsesproces op til det nye skoleår, hvor man stod og skulle have ansat 4 nye lærere, valgte ledelse og bestyrelse på VGIE at bruge TESTMANDEN til at arbejde med at finde de 4 helt rigtige kandidater på såvel det personlige som det faglige plan. Her kan du læse om processen set fra forstander Tommy Mikkelsen og viceforstander Allan Andersens synspunkt. 

Du finder artiklen her

 

Fyraftensmøde i jagtens tegn

I starten af maj havde TESTMANDEN i samarbejde med Advodan inviteret til endnu et fyraftensmøde med spændende foredrag, spisning og mulighed for at netværke. Denne gang blev arrangementet afholdt hos Østjysk Våbenhandel A/S i Hedensted.

Det blev en forrygende aften, med god stemning, og lærerige indslag.

Læs artiklen og se billeder fra aftenen her.

 

Bredana Systemudvikling A/S

Journalist Jim Hoff, har besøgt Bredana Systemudvikling A/S, for at få indblik i tankerne bag deres valg af TESTMANDEN.

BREDANA Systemudvikling A/S har benyttet Gunnar Nielsens og dermed TESTMANDENs testkompetencer i 15 år. Læs her hvorfor, det er vigtigt for Bredana, at alle ansættelser skal igennem nåleøjet hos TESTMANDEN, og læs også om ledelsesgruppens åbenhed i gruppen omkring deres egne personlighedstests!

Du finder artiklen her.

TESTMANDEN kiggede forbi - HH Care!

 

Virksomheden HH Care i Give har i forbindelse med ansættelse af en marketings- og salgsleder gjort brug af TESTMANDEN’s ydelser, og efter en interessant, skarp og dynamisk proces med et knivskarpt ansøgerfelt kunne den 8 mand store virksomhed ansætte den 45 årige Michael Wolff. Vi får her et åbent indblik i hele ansættelsesprocessen set med såvel HH Cares direktør Gert Kristensens og Michael Wolfs øjne. TESTMANDEN forklarer tankegangen bag testfasen, udvælgelsesfasen samt den meget vigtige men også svære beslutningsproces, når den rigtige kandidat definitivt skal vælges. 

Du finder artiklen her.

 

bottom of page