top of page
Give elementer_CMYK.jpg
Screenshot 2019-09-24 at 19.57.03.png

Chef for Vedligehold- og Smedeværksted

Du er uddannet Smed, Landbrugsmaskine mekaniker eller lignende, suppleret med en teoretisk overbygning. Du har arbejdet i nogle år som souchef/værkfører indenfor vedligeholdelse og reparation. Nu er du klar med stor energi til at få succes som chef for din egen afdeling.

Du er interesseret i store procestekniske anlæg, og finder kombinationen af el-tekniske styringer og mekaniske udvekslinger og transmissioner interessant. 

Velkommen til en superoptimeret og økonomisk solid familieejet virksomhed. 

 

Bliv en del af et fagligt dygtigt team hos Give Elementfabrik A/S

Vi er i dag førende leverandør af betonelementer til industri, detail, landbrug og bolig. 

Gennem 50 år har vi oparbejdet image hos vores kunder som troværdig innovativ samarbejdspartner og leverandør. 

Vi mangler dig med et såvel fagligt som teoretisk fundament og nogle års praktisk erfaring fra vedligeholdes arbejde og gerne ledelses erfaring, men med din faste gang i produktion og smedeværksted.

Læs mere på www.elementer.dk  

 

Du får selvstændigt ansvar for vedligehold- og smedeværksted

Med reference til den tekniske chef, vil du udover personaleledelse få ansvar for den systematiske og forbyggende vedligeholdelse af selskabets produktionsudstyr. 

På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi i både produktion og projektering. Vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav der stilles til moderne byggeri. 

Smedeafdelingen er bemandet med en bred gruppe af faglært personale med baggrund som smede, maskinarbejdere og oplært personale med erfaring i vedligeholdelse af fabrikkens produktionsudstyr. Dine arbejdsopgaver er en blanding af ledelse og planlægning, med tilstedeværelse i produktionen og praktisk involvering i opgaveløsningen efter behov.

Der kan være flere indgange til jobbet

  • En faglært grunduddannelse som smed eller mekaniker med traktorer/entreprenørmaskiner. 

  • Måske med overbygning som værkfører eller Maskinmester

  • Hvis du har erfaring med vedligehold af større maskiner, vil det være en stor fordel.

  • Erfaring med ledelse vil også tælle positivt.

  • Du er energisk proaktiv og vil have succes.

Vi tilbyder

  • Et alsidigt arbejde med moderne teknologi.

  • Her er udbredt samarbejde, men også høj grad af eget ansvar

  • Høj grad af egen tidsplanlægning i arbejdet

  • Du vil få faglig sparring og supervision fra den tekniske chef.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette: Link

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Om os:

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør af betonelementer til industri, detail, landbrug og boligbyggeri. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede betonelementer i hele Danmark og har en betydelig eksport til andre nordiske lande.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted, råder vi over mere end 18.000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 112.000 m2

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

Vi har gennem mere end 50 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser.

”Keep it simple” – det behøver ikke være kompliceret, har altid præget virksomhedens ånd og DNA.

Ud fra vores princip om enkelthed tilpasser vi os den enkelte byggesag, og sikrer at vores kunder tilbydes konkurrencedygtige priser og modtager produkter af høj kvalitet, leveret til aftalt tid.

 

På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. 

Se virksomheden på www.elementer.dk eller se vores jubilæumsfilm 

bottom of page