top of page

Dynamics 365 CRM konsulent – til Kolding kontoret

 

Vi mangler dit kvikke hoved, som kan hjælpe vore kunder med fremtidens CRM værktøj til styring af deres salgs- og forretningsprocesser.

Du har et teoretisk fundament, evt. som cand.merc. eller lignende, med fokus på handel, logistik og produktion. Samtidig har du et drive og en kommerciel forståelse samt lyst til at føre vore kunder sikkert i havn, når de skal implementere vores Dynamics 365 CRM system til styring af deres salgs- og marketing arbejde.

 

Vi har et skrivebord klar til dig i et super CRM team. Teamet består af 9 engagerede kolleger, heraf 3 cand.merc., som alle har gjort karriere på samme måde. Som en del af din karriereplan er vi parate til at lære dig op over en længere periode, understøtte dig med uddannelse, så du kan blive en dygtig CRM konsulent og være med til at udvikle og implementere IT løsninger på basis af de nyeste Dynamics 365 CRM systemer fra Microsoft.

 

Dine opgaver bliver efter aftaleindgåelse med kunden at sikre installation/etablering, opsætning, tilpasning, undervisning og driftsstøtte. Alt sammen i tæt samarbejde med dine kollegaer i CRM-teamet. Når kunden har implementeret og igangsat anvendelse af CRM, overgår du til at blive kundens personlige kontakt til vores afdeling.

 

Dine kollegaer i huset er skarpe specialister, som kan dokumentere og understøtte dig i arbejdet. Samtidig med arbejdet opbygger du specialviden og kompetencer, der formentlig kvalificerer dig til mere.

 

Hos Bredana Solution CRM er vi certificeret Microsoft Dynamics 365-partner og eksperter i ERP-løsninger til virksomheder. 

 

Du bliver en del af et professionelt konsulenthus, hvor vores kunder er i fokus, og vi hjælper hinanden for at sikre de bedst mulige løsninger til vores kunder. Samtidig er der højt til loftet med vægt på det kollegiale og gode arbejdsvilkår. Vi er en arbejdsplads, hvor det skal være rart at gå på arbejde, og vores medarbejdere har lyst til at blive i mange år. 

 

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Kolding, hvor du bliver en vigtig brik i vores Dynamics CRM team.

 

Kvalifikationer

 • Højere teoretisk uddannelse med fokus på afsætning og marketing.

 • Gerne viden om forretningsudvikling fra studie eller job.

 • Kortere tids praktisk erfaring med salg og marketing, gerne i en produktions- eller handels organisation.

 • Udadvendt, proaktiv – og går gerne til tavlen eller sætter aktiviteter i gang.

 • Lyttende, analyserende og i stand til at drage en konklusion.

 • Energisk og disciplineret med det lange seje træk.

 

Opgaver og ansvar

 • Deltage i behovsanalysen og presale.

 • Være sparringspartner for kunden i udviklingsfasen og i den løbende proces.

 • Implementere løsninger hos kunden i samarbejde med kolleger, der står for den tekniske installation eller de programmæssige tilpasninger.

 • Vejlede og undervise i anvendelsen af Dynamics 365 CRM.

 

Vi tilbyder

 • Et sted, hvor du kan dygtiggøre dig i forretningsudvikling med moderne Dynamics 365 CRM værktøjer.

 • Et miljø, hvor sparring med fagligt stærke kollegerne er en helt naturlig del af hverdagen.

 • Fastlagt karriereplan og løbende efteruddannelse, samt certificeringer.

 • Du får fra starten tilknyttet en fast mentor, som har været igennem samme opstart som dig.

 • Et behageligt arbejdsklima med en uformel omgangstone, mange personalegoder og velfungerende personaleforening, som står bag flere arrangementer i løbet af året.

 • Et konsulenthus med høj medarbejderanciennitet – et sted, hvor dygtige medarbejdere bliver længe

 • Ansættelse på Kolding - kontoret, hvor du refererer til Leverancedirektøren

 

Om Bredana Solution A/S

Bredana Gruppen beskæftiger i alt 70 medarbejdere og udover Bredana Solution A/S også af søsterselskabet Bredana Axcite A/S – vi er fordelt over kontorerne i Aarhus og Kolding. 

 

Bredana Gruppen har leveret Microsoft Dynamics-løsninger til danske virksomheder i snart 30 år og er Microsoft Gold Certified Partner på ERP og Microsoft Silver Certified Partner på CRM. 

 

Vi har AAA kredit rating. 

 

Besøg vores karriereportal på https://www.bredanasolutions.dk/karriere  for at få et indblik i, hvordan det er at arbejde i Bredana Solution A/S. 

 

Er du interesseret? 

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette link

 

Vi samarbejder med Testmanden om rekrutteringen.  

Bredana Solution CRM team.jpg
bredana-solutions-rgb - logo nov 2020.pn
bottom of page