top of page
Projektingeniør – specialist i miljø og affald

 

Er du på én gang specialist i miljø, affald eller jordforurening, men også praktikeren som gerne har mindst 2 års erfaring på området.
Så har vi jobbet, hvor du får lov til at udvikle dine kompetencer inden for et område med stor samfundsinteresse.

 

Bliv en del af et lille højt specialiseret team i Deponi Syd.

Deponi Syd er et fælleskommunalt deponiselskab, ejet af Billund, Esbjerg, Haderslev, Vejen, Kolding og Vejle kommuner. Læs mere om os på www.deponisyd.dk  

 

Deponi Syd har 2 deponier i henholdsvis Esbjerg og Grindsted.

Som projektingeniør skal du sammen med deponichefen og de 2 driftschefer i Esbjerg og Grindsted, sikre miljørigtig håndtering af den del af affald, som ikke kan genanvendes eller forbrændes. Vi skal sikre stabil drift og deponering, som er miljømæssigt helt i top

 

Du sidder sammen med deponichefen på kontoret i Vejen

Du skal være med til at gøre Deponi Syd så fagligt stærk og opbygge kompetence, så Deponi Syd står som det naturlige valg, hvis andre kommuner ønsker at blive interessenter.

Vi er i øjeblikket godt i gang med at opbygge et godt samarbejde med Nomi4s i Holstebro og du vil ligeledes få en tæt kontakt til ejer-kommunernes faglige medarbejdere på affaldsområdet.

Da vi er en lille organisation, vil du komme til at løse mange forskellige opgaver.

Vi lægger vægt på, at du er god til mundtlig og skriftlig kommunikation, herunder kommunikation med affaldschefer i kommunerne, teknikere og øvrige samarbejdspartnere.

 

Der er mange indgange til jobbet

  • Du er formentlig ingeniør eller geolog.

  • Du har mindst 2 års praktisk erfaring med en eller anden affaldshåndtering eller jordforurening.

  • Deponierfaring er selvfølgelig ønskeligt, men ikke et krav.

  • Det vil være fint, hvis du har arbejdet med jord- og grundvand, kemiske analyser, projektstyring af miljøansøgninger og opfølgning på miljøgodkendelser, projektering og udbud.

 

Vi tilbyder:

Løn – og ansættelsesvilkår som svarer til kvalifikationer og gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer med flekstidsordning og mulighed for hjemme arbejdsdage.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette link

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

 

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

bottom of page