top of page

Kørsels disponent til Sverige/Norge – Thygesen Transport A/S

Har du erfaring som disponent på partload/fulload til Sverige/Norge og er du skarp til logistik og købmandsskab – så har vi en plads på holdet hos Thygesen Transport A/S  -  et solidt mellemstort vognmandsfirma med ordnede arbejdsforhold, tryghed i ansættelsen og med det nyeste, bedste udstyr, samt mange velholdte biler.

 

Kom med i en transport virksomhed, hvor kvalitet ses både i ord og handling.

Thygesen Transport A/S er en mellemstor virksomhed med 70 ansatte og ca. 40 egne biler. Vi arbejder som et team med stor fleksibilitet og korte kommandoveje. Vi løser næsten alle transport opgaver, men har kun fokus på Skandinavien.

 

Omdrejningspunktet for dit arbejde bliver kunde kontakt, tilbud og disponering af transport.

Som disponent bliver du ansvarlig for transporter til Sverige/Norge. Alt sammen i et tæt samarbejde med dine kollegaer på kontoret og dine chauffører.

 

Vi forventer du har erfaring med og vil arbejde med:

  • Forhandling af individuelle ordrer med kunder

  • Disponering af fragt og indlæsning af data i vores ”Aspekt4” system

  • Afvikling af ordrer efter SOP (Standard operating procedure)

 

Du og dine professionelle kollegaer tilbringer det meste af tiden på kontoret, DTC Hornstrup (nord for Vejle)

Du bliver en del af et transport team på 7 medlemmer, der har stor erfaring fra mange års arbejde på området. De er også klar til at give kollegial sparring. Vi respekterer hinandens kompetenceområder og samarbejder om de mangeartede arbejdsopgaver, samt giver en hånd med på alle administrative opgaver. Her har du virkelig muligheden for oplevelsen af succes, når du disponerer og det hele slutter med at være løst hver aften, når du går hjem.

 

Der er mange indgange til jobbet

  • Du har 2-3 års erfaring som disponent i transportvirksomhed

  • Er formentlig uddannet son Disponent eller Speditør

  • Det vil være super, hvis du også har prøvet at være vognmand eller chauffør

  • Under alle omstændigheder har du ”krudt i røven” og vil fremad

 

Vi tilbyder

Et fast job med stor chance for succes i en spændende og travl hverdag. Her finder du kombinationen af selvstændighed og stærk kollegial sparring. Ved arbejde hos Thygesen Transport A/S, kommer du til at udvikle din faglige kompetence på disponering af fragt markant. For den rigtige vil man komme til at opleve arbejdsglæde og stor tryghed i ansættelsen.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette link

 

Snarest muligt da vi løbende ser på de indkomne ansøgninger

 

 

 

 

Om Thygesen Transport A/S

Det er afgørende for os, at vores kunder er trygge. Trygge ved, at deres gods kommer sikkert frem til tiden. Hver gang. I Thygesen Transport A/S har vi solide forudsætninger for at sikre, at det sker: Vi har 30 års erfaring i transport og specialtransport, vi har dygtige og dedikerede medarbejdere og samtidig det nyeste og bedste udstyr.

 

Vi dannede Thygesen Transport A/S i 2007, men virksomheden hviler på det fundament, som vores far, Eigil Thygesen, skabte i 1975. Med en enkelt lastvogn startede han med distribuere rør over hele landet for en større plastvirksomhed. Siden da er det gået stærkt - i dag er vi 70 ansatte og råder over 140 enheder, fordelt på trækkere, forvogne, link og trailere. 

bottom of page