top of page
Driftschef – HEART, Herning Museum of Contemporary Art

 

Med afsæt i din tekniske uddannelse har du lyst og mod på at stå i spidsen for driften af én af verdens 125 mest betydningsfulde bygninger de sidste 125 år ifølge ”Architectural Record” i New York. Bygningen rummer både kontorer, 2 udstillingssale, et Ensemble, Café og shop.

Du har på én gang teknisk snilde og praktisk tilgang, men også æstetisk sans og højt kvalitetsniveau. Samtidig magter du at indgå i de mange forskelligartede driftsopgaver knyttet til udstillinger og forsendelse af kunstværker.

 

Bliv en del af et lille højt specialiseret team hos HEART

HEART er et museum for samtidskunst og er en betydningsfuld spiller blandt danske kunstmuseer. Samtidig har HEART et meget tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv.

Læs mere på www.heartmus.dk 

 

Du får et nært samarbejde med direktøren og øvrige kollegaer

Dit daglige arbejde vil være præget af mangeartede opgaver, hvor du sikrer dig, at alting er som det skal være og løser små tekniske opgaver selv. Samtidig planlægger du opgaver, laver aftaler med håndværker og fører tilsyn. Ligesom du indgår i fælles planlægningsprojekter omkring udstillinger og opbygning af tekniske installationer til kunstværker. Hele tiden har du det overordnede overblik med, at bygningerne, samt omgivelserne fremtræder som en æstetisk nydelse for vort publikum. Endelig har du et nært samarbejde med direktøren omkring planlægning, budgettering og økonomi opfølgning.

 

Der er mange indgange til jobbet

  • Du har en teknisk uddannelse evt. suppleret med økonomisk tillægs uddannelse.

  • Eller måske er du en yngre maskinmester, der har lyst til at prøve kræfter med én af de mest spændende bygninger i Danmark.

  • Du har mindst 2 års praktisk erfaring med afsæt i din tekniske uddannelse.

  • Du har teknisk snilde og trives med at bevæge dig mellem at gøre det selv og styre andre i gennemførelsen.

 

Vi tilbyder

  • Et samarbejde med kompetente kolleger i et kunstnerisk og humørfyldt miljø.

  • En sjælden chance for at arbejde med kvalitet og æstetik.

  • Få afprøvet dine kompetencer i et miljø, hvor både bygning, samt indretning og indhold udstråler unik kvalitet.

  • Her er stor fleksibilitet og hjemmearbejdsplads er også helt naturlig, når dette er hensigtsmæssigt.

  • Løn – og ansættelsesvilkår som svarer til kvalifikationer.

 

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette link.

 

Snarest mulig, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

 

Om os:

HEART – Herning Museum of Contemporary Art åbnede d. 9. september 2009 I en helt ny bygning tegnet af den amerikanske stjerne arkitekt Sten Holl. HEARTs samling tager udgangspunkt i dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930’erne og frem til i dag og rummer værker af store kunstnere som Piero Manzoni, Paul Gadegaard, John Kørner, Bjørn Nørgaard og mange andre. Hvert år viser HEART 3-4 udstillinger med nogle af samtidens største danske og internationale kunstnere og byder på en række arrangementer målrettet en bred skare af besøgende.

bottom of page