top of page

Driftschef til stor grøn vækst virksomhed

 

Vil du være med til at opbygge ny driftschef funktion i en grøn vækst virksomhed, der samtidig har solid styring på økonomien.


Driftschefen vil indgå i den strategiske udvikling af virksomheden og du vil sammen med kundechef og direktør udgøre den absolutte chefgruppe i driftsafdelingen.

 

OKNygaard er én af de største anlægsgartner virksomheder i Danmark.

Driftsafdelingen har ca. 300 medarbejdere, hvoraf der er 6 afdelingschefer som refererer direkte til dig og derudover er der 25 driftsledere. Afdelingerne er fordelt over hele Danmark og drives meget selvstændigt af en afdelingschef med udgangspunkt i den overordnede strategi og deres egne forretningsplaner. Så vi har brug for en ”anfører til et dygtigt hold” af afdelingschefer.

Vi arbejder seriøst med arbejdsmiljø, miljø og har generelt velordnede forhold. Dette betyder vi får større konkurrencekraft og øget antal større driftsopgaver fra store virksomheder, boligselskaber, kommuner og statslige organisationer. Du vil derfor få stor fokus på ledelse, projektledelse og målstyring af forretningsplaner.

Læs mere om os på www.oknygaard.dk  

 

Du vil få kontor på én af vore afdelinger i Trekantsområdet

Din hverdag vil være præget af mange besøg på afdelingskontorer og du bliver sparringspartner for afdelingscheferne omkring ansættelser, projektopfølgning og opfølgning på forretningsplan. Samtidig vil du blive forbindelsesofficer mellem direktør og de enkelte afdelinger lige som du vil få et tæt samarbejde med kundechefen, som repræsenterer salget.

 

 

Der er mange indgange til jobbet

  • Du har mindst 3-5 års erfaring som driftschef, projektchef og med en del medarbejdere tilknyttet

  • Du har uddannelse på mindst diplomniveau og gerne Have/Parkingeniør eller Skov- og Landskabsingeniør

  • Du må gerne have arbejdserfaring fra ”det grønne område”
     

Vi tilbyder

  • En virksomhed i absolut vækst, med sund økonomi

  • Ordnede arbejdsforhold og et kollegialt godt miljø

  • Kort kommandovej og ledelsesmæssig handlekraft.

  • Du får stor indflydelse på udrulning af virksomhedens overordnede strategi

 

Løn forhandles efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer, men du har selv betydelig indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen og disponering af tid under ansvar.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette: link

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

 

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

Om OKNygaard

Vi er hele Danmarks anlægsgartner. Vi varetager både drifts-, vedligeholdelses- og anlægsopgaver. Vores kunder dækker boligforeninger, kirkegårde, institutioner, slotsparker og virksomheder. Vi graver kloakker og anlægger parker. Vi flytter træer og bygger skybrudssikring. Og vi gør det sammen med ca. 450 engagerede medarbejdere. I hele Danmark.

Værdier

Vores kerneværdier er: god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget vi siger, det er dét vi gør.

Vores mål er, at værdierne skal komme til udtryk i alt vi laver, både når det drejer sig om anlæg, drift og vedligeholdelse. Sammen skal de sikre den bedste kvalitet på markedet.

Landsdækkende og lokal

Vi arbejder lokalt – over hele landet. Vi har et hovedkontor i Jylland og et på Sjælland, plus syv lokalafdelinger fordelt i hele landet. Det giver os lokalkendskab og tæt føling med forholdene. Samtidig har vi stordriftsfordelene ved at kunne trække på en landsdækkende organisation.

Gartnere og maskiner

Det er vigtigt for os, at have de bedste og dygtigste medarbejdere. Medarbejdere, der er stolte af deres arbejde og sætter deres faglighed højt. Vi investerer i vores medarbejdere og giver dem muligheden for at udvikle sig.
Gode maskiner gør det muligt at løse opgaverne hurtigt og effektivt. Vi sørger for at maskinparken er i top.
Så hvad kom først, gartneren eller maskinerne – og hvad er vigtigst? Vi tror på, at det er samspillet, der er med til at skabe de gode løsninger.

Totalløsninger

Vi arbejder ud fra én samlet løsning, der er tilpasset kunden og projektet. Vi laver en grundig og fleksibel plan, der giver det fulde overblik. For at gøre tingene så enkle som muligt, har hver kunde en fast kontaktperson til at holde styr på tingene.

Vi sætter en ære i en velstyret proces, med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder når vi udfører fast drift og vedligeholdelse og når vi laver anlægsopgaver. Store som små.

bottom of page