top of page

Start din karriere som ERP-konsulent hos os 

Du har et glødende ønske om at arbejde med Supply Chain Management. Du bliver nemlig utrolig motiveret af tanken om at hjælpe folk derude med at optimere deres arbejdsindsats og forretning ved hjælp af værdifulde ERP-løsninger. Lyder det som dig? Hvis det er tilfældet, er du havnet det helt rigtige sted. Lige nu er vi nemlig på udkig efter en engageret og kvik konsulent til vores dygtige team i Kolding eller Aarhus.

Du har færdiggjort noget i stil med en produktions- eller Supply Chain Management-uddannelse på ingeniør/kandidatniveau, og så har du 2-3 års relevant erhvervserfaring. Måske har du allerede haft en fuldtidsstilling, måske et relevant studiejob. Det vigtigste er, du er motiveret for at starte en karrierevej i en succesfuld virksomhed, hvor der er et gennemgående fokus på medarbejdertilfredshed. 

Kort om Bredana Axcite

Vi er certificeret Microsoft Dynamics 365-partner og eksperter i ERP-løsninger til større virksomheder. Vi har specialiseret os i optimering af forsyningskæden og udviklet vores egne løsninger til effektivisering af processer inden for SCM, distribution og produktion.

Tæt samarbejde med kollegaer og kunder 

Holdet, du kommer til at være en del af, består både af udviklere og konsulenter. Her vil du blive oplært og certificeret konsulent, så du – ligesom dine konsulentkollegaer – kan udvikle og understøtte vores kunders forretning gennem Dynamics 365. 

Du vil også komme til at samarbejde- og have en tæt dialog med vores kunder. Helt konkret vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af behovsanalyse med fokus på optimering, udarbejdelse af løsningsdesigns samt implementering af vores løsninger.  

Vi går op i work-life balance 

I Bredana Axcite er medarbejderancienniteten høj, mens arbejdsmiljøet er nede-på-jorden. Vi lægger vægt på det kollegiale, gode arbejdsvilkår og gør i det hele taget meget ud af at sikre, at vores medarbejdere har lyst til at gå på arbejde hver dag. Du får del i vores mange personalegoder og bliver desuden en del af vores bonusordning. 

I hverdagen vil du have stor fleksibilitet til at planlægge din arbejdsdag selv, så du kan finde den work-life balance, der fungerer for dig. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:   

 • Behovsanalyse med fokus på optimering af processer

 • Udarbejdelse af løsningsdesigns med efterfølgende tests

 • Udarbejdelse af vejledninger og undervisning i vores systemer

 • Opsætning og implementering af løsninger

Din profil 

 • Du er motiveret og villig til at lære nye systemer at kende

 • Du er initiativrig og har en god forretningsforståelse 

 • Du kan se dig selv i rollen som rådgiver og underviser

 • Du er god til at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninger

 • Du er god til dansk og engelsk

 • Du har gerne 2-3 års erfaring fra et relevant studie- eller fuldtidsjob

 • Du er uddannet ingeniør, cand. merc. eller lignende 

Hvordan ansøger jeg? 

Send dit CV og udfyld din ansøgning via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/wcradc 

Vi arbejder sammen med TESTMANDEN.dk om at finde den rette kandidat til stillingen. 

Om Bredana Axcite

Bredana Axcite er en del af Bredana Gruppen, der har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag over 70 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

Besøg vores karriereportal, og få indblik i, hvordan det er at arbejde hos os.

bredana-axcite-rgb.jpg
bottom of page