top of page

Forsyningschef -  til grøn forsyningsselskab i hurtig vækst.

Du er ingeniør eller har tilsvarende teoretisk uddannelse. Meget gerne med kendskab til fjernvarme distribution og med stærk projektledelses erfaring.

Du parat til at tage ansvar for distributionsnettet og udbygning heraf samt af teknisk service til vore kunder i Middelfart/Vestfyn området. 

Vi byder dig velkommen til et grønt forsyningsselskab i vækstfase, med mulighed for op til 60% forøgelse af kundegrundlaget og med snarlig udflytning til nybyggede administrationslokaler i Middelfart. Et fjernvarmeselskab som er yderst konkurrencedygtig og meget velkonsolideret.

 

Du vil blive chef for distributionsafdelingen og teknisk service, sparringspartner for direktøren samt fungerer som stedfortræder i dennes fravær.

Middelfart Fjernvarme har de sidste år været i stærk vækst og har en forretningsmæssig position der giver os mulighed for fortsat markant øget vækst samt deltagelse i - og styrkelse af - den grønne omstilling.

Vi har en stab af erfarne og teknisk dygtige kollegaer, som sammen med den nye chef er klar til at byde de mange nye kunder velkommen hos Middelfart Fjernvarme

I den forbindelse mangler vi dig med et forretningsorienteret teknisk teoretisk fundament og med stor praktisk erfaring som leder af store udbygningsprojekter. Helst med ledelseserfaring.

Læs mere på https://www.middelfartfjernvarme.dk/ 

 

Du kommer til at arbejde med ledelse, organisations opbygning, projektstyring, teknisk service og udbygning, samt indgå i lederteam. 

Med din centrale rolle skal du sikre god ledelse og sikker projektstyring og - budgettering samt ansvar og ledelse af kommende udbygninger i distributionsnettet. 

Dit fagligt stærke team står for distributionsnettet og den tekniske service til vore kunder.
Du vil derfor få særlig fokus på fastholdelse og udbygning af kundeservice, samt ledelse af alle kommende distributionsprojekter. Du vil i den forbindelse stå for udbudsmaterialer, projektstyring, og kommunikation, samt udbygning og udviklingen af organisationen. Du vil ligeledes indgå i et etableret godt samarbejde med de lokale myndigheder.

Dit team på pt. 4 mand vil stå for distribution og teknisk service til kunderne i forsyningsområderne i Middelfart/Vestfyn.

Ydermere indgår du i lederteamet og bliver sparringspartner med direktøren og stedfortræder i dennes fravær. 

 

Der kan være flere indgange til jobbet

 • Du er formentlig Ingeniør eller fagligt uddannet med væsentlig teoretisk overbygning

 • Du har erfaring med ledelse - gerne fra forsyningsvirksomhed.

 • Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med fjernvarme og i særdeleshed distribution.

 • Du har betydelig erfaring med projektledelse og budgetstyring, herunder styring af leverandører, rådgivere og samarbejdet med myndigheder om planlægning.

 • Erfaring med teknisk salg/markedsføring og ledelse vil være en fordel

 

Vi tilbyder

 • Deltagelse og frontløber i den grønne omstilling

 • Et spændende, alsidigt og udfordrende job i et fjernvarmeselskab i absolut vækst.

 • Du vil få indgående indblik i den almindelige – og forretningsmæssige drift af et fjernvarmeselskab

 • Et chefjob i en overskuelig organisation i vækst, som vil give en karrieremæssig ballast

 • Gode kollegaer samt en åben og inspirerende atmosfære.

 • Nye og fremtidssikre administrationslokaler – klar til indflytning primo 2021.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette Link

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Om os:

Middelfart Fjernvarme a.m.b.a. er et forbrugerejet fjernvarmeselskab, der forsyner 1,4 mio. m2 bolig- og erhvervsareal fordelt på ca. 7.700 boliger/ejendomme i Middelfart, Nr. Aaby og Ejby.

Varmeproduktionen i Middelfart, Nr. Aaby – og i løbet af 2020 også Ejby – er baseret på biomasse, hvilket giver en CO2 neutral og miljørigtig fjernvarme til forbrugerne.

Middelfart Fjernvarme a.m.b.a. har desuden et samarbejde om drift og administration af Nr. Aaby -Vandværk a.m.b.a., der forsyner ca. 1.200 forbrugere i Nørre Aaby og Ejby Vandværk a.m.b.a., der forsyner ca. 1.200 forbrugere i Ejby

Middelfart%20fjernvarme_edited.png
Screenshot 2020-02-16 at 16.30.02.png
bottom of page