top of page

HR-chef til større vækst virksomhed

 

 

 

 

 

 


Vi arbejder ligeledes seriøst med CSR, som er en del af hele vores forretningsgrundlag og det udmønter sig både i forhold til miljø og mennesker.

Læs mere om os på www.oknygaard.dk  

 

Du vil få kontor på vores adresse i Århus.

Med udgangspunkt fra hovedkontoret i Århus, vil du komme en del rundt på afdelingskontorer. Du vil blive sparringspartner for vore mellemledere omkring rekruttering og personalejura, ligesom HR info vil indgå som en integreret del af vores salgs- og beregningsfunktion. Du skal skabe øget synlighed internt og eksternt, for områderne uddannelse, udvikling og virksomhedskultur samlet i bidrag til CSR.

 

 

Der er mange indgange til jobbet

  • Du har mindst 3-5 års erfaring som HR-chef i en større virksomhed

  • Du har en HR uddannelse på mindst akademi niveau og gerne kandidatgrad

  • Det vil være fint, hvis du har erfaring med akademi og talent programmer.

  • Du er vant til at tage ordet i større forsamlinger.

 

Vi tilbyder

  • En virksomhed i vækst, med sund økonomi

  • Ordnede arbejdsforhold og et kollegialt godt miljø

  • Kort kommandovej og ledelsesmæssig handlekraft.

  • Du får stor indflydelse med opbygning af HR organisation

 

Løn forhandles efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer, men du har selv betydelig indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen og disponering af tid under ansvar.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette: link

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

 

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

Om OKNygaard

Vi er hele Danmarks anlægsgartner. Vi varetager både drifts-, vedligeholdelses- og anlægsopgaver. Vores kunder dækker boligforeninger, kirkegårde, institutioner, slotsparker og virksomheder. Vi graver kloakker og anlægger parker. Vi flytter træer og bygger skybrudssikring. Og vi gør det sammen med ca. 450 engagerede medarbejdere. I hele Danmark.

Værdier

Vores kerneværdier er:

god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget vi siger, det er dét vi gør.

Vores mål er, at værdierne skal komme til udtryk i alt vi laver, både når det drejer sig om anlæg, drift og vedligeholdelse. Sammen skal de sikre den bedste kvalitet på markedet.

Landsdækkende og lokal

Vi arbejder lokalt – over hele landet. Vi har et hovedkontor i Jylland og et på Sjælland, plus syv lokalafdelinger fordelt i hele landet. Det giver os lokalkendskab og tæt føling med forholdene. Samtidig har vi stordriftsfordelene ved at kunne trække på en landsdækkende organisation.

Gartnere og maskiner

Det er vigtigt for os, at have de bedste og dygtigste medarbejdere. Medarbejdere, der er stolte af deres arbejde og sætter deres faglighed højt. Vi investerer i vores medarbejdere og giver dem muligheden for at udvikle sig.
Gode maskiner gør det muligt at løse opgaverne hurtigt og effektivt. Vi sørger for at maskinparken er i top.
Så hvad kom først, gartneren eller maskinerne – og hvad er vigtigst? Vi tror på, at det er samspillet, der er med til at skabe de gode løsninger.

Totalløsninger

Vi arbejder ud fra én samlet løsning, der er tilpasset kunden og projektet. Vi laver en grundig og fleksibel plan, der giver det fulde overblik. For at gøre tingene så enkle som muligt, har hver kunde en fast kontaktperson til at holde styr på tingene.

Vi sætter en ære i en velstyret proces, med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder når vi udfører fast drift og vedligeholdelse og når vi laver anlægsopgaver. Store som små.

Vil du være med til at opbygge ny HR organisation i en grøn vækst virksomhed, der samtidig har solid styring på økonomien.

OKNygaard er én af de største anlægsgartner virksomheder.

Vi har flere end 400 medarbejdere fordelt på 9 afdelinger over hele Danmark.

Vi har netop truffet strategisk beslutning om, at HR området skal tilføres ressourcer og skal være centrum for Capacity management, Compliant på personalejura, samt etablering af nyt OKN Akademi.

bottom of page