top of page
Indkøbschef til TORMAX Danmark A/S, Give

Du har erfaring med indkøb i en metalproducerende virksomhed og ved sikkert en del om logistik,

samt informationsflow i produktionen.

Nu vil du gerne være indkøbschef og samtidig være med i samarbejdet om at fortsætte strukturering af en forretningsorienteret produktionsvirksomhed.

TORMAX Danmarks A/S – udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer.

Vi er ca. 100 ansatte og er Danmarks største producent og distributør af automatiske dørsystemer til bl.a. lufthavne, supermarkeder og hospitaler. Virksomheden har 2 afdelinger i Danmark. Vores hovedkontor og produktion er placeret i Give. Kunderådgivning, salg og serviceopgaver udføres fra vores kontorer i Give og Greve. TORMAX Danmark A/S er en del af firmaet Landert Motoren AG i Schweiz.

Jobbet indeholder:

• Ledelse af en indkøbsafdeling, som administrerer, analyserer og fastlægger indkøbspolitikken.

• Praktisk indkøb og støtte til såvel udvikling som teknisk afdeling.

• Løbende analyse af indkøbsvolumen, prisberegning og leverandørkvalitet.

• Indgåelse af indkøbsaftaler inden for givne rammer.

• Afstemmer indkøbspolitikken med koncernpolitikker.

Vi forventer af dig:

• Du har praktisk erfaring med indkøb og gerne fra en metalproducerende virksomhed.

• Du har ambitioner og lyst til at sætte dig i chefstolen, men i en lille afdeling, hvor du deltager aktivt i det daglige arbejde.

• Du har en forretningsorienteret tilgang til dit arbejde og involverer dig gerne i hele planlægningen på både lager, logistik, prissætning og      effektivisering af forretningsgange.

• Du kan læse en produktionstegning og er generelt en type, der er fleksibel og ikke bange for at give en hånd med.

• Du har praktisk erfaring med analyse af indkøb, lave selvstændige beregninger og fortroligt med ITværktøjer som anvendes hertil.

• Du er helt fortrolig med engelsk, både skriftligt og mundtligt. Uddannelsesmæssigt forventer vi, at du har teoretisk økonomisk viden på    bachelorniveau, samt evt. teknisk viden.

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en virksomhed, som er markedsledende i Danmark, men samtidig via ejerskabet fra Landert Motoren AG og søsterselskaber har en klar international profil.

Vil du med på holdet?

Så skal du sende din ansøgning via dette link. Her kan du fortælle om dine faglige og personlige kompetencer, samt uploade dit CV og andre relevante data. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende og vi kan derfor opfordre dig til at søge snarest.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

Schweizisk kvalitet til bevidste kunder

Firmaet Landert Motoren AG er en uafhængig familievirksomhed, som er aktiv på alle fem kontinenter. Siden 1924 har firmaet fremstillet industriprodukter, som er baseret på omfattende viden og erfaring. De mest kvalitetsbevidste kunder sætter pris på virksomhedens forskning i nye produkter og den første klasses kvalitet, vi udbyder. I dag beskæftiger Landert Motoren Gruppe mere end 750 medarbejdere.

Virksomhedens hovedsæde ligger i Schweitz, i Bülach ved Zürich. Den har mere end 15 gruppeselskaber verden over og er opdelt i to produktionsområder: afdelingerne TORMAX (dørdrevsteknik) og SERVAX (elmotorer produceret efter kundens ønsker). TORMAX hører i dag til de førende europæiske producenter af automatiske dørsystemer og udarbejder løsninger til automatiske døre i hele verden sammen med udvalgte

partnere med samme kvalitetsniveau. I centrum for alle løsninger sidder dørdrevet, som TORMAX selv designer, udvikler og producerer i Schweiz og Tyskland.

bottom of page