top of page
Screenshot 2023-08-30 at 15.32.47.png

Industrielektriker eller automatiktekniker til Vejen Varmeværk

Har du en uddannelsesmæssig baggrund som industrielektriker / automatikteknikker eller lignende. Samt nogle års erfaring inden for området. 

 – så har vi den helt rigtige stilling til dig.

Vi er en virksomhed i hurtig vækst og tilbyder et godt job, hvor forgængeren har fået stilling i en anden afdeling i virksomheden. Vejen Varmeværk vokser med 20% over de næste 3 år og er teknologisk i førerfeltet af de mellemstore varmeværker.

 

Du og dine kollegaer i produktionsafdelingen står for en stabil produktion af varme til vores 5.000 fjernvarmebrugere. Vi skal være dygtige til vedligehold og fejlfinding på vores produktionsudstyr, både elektriske, hydrauliske, pneumatiske og mekaniske. Du planlægger og løser selvstændigt opgaver under drift og hovedeftersyn. Du kommer til at deltage i projekter med input fra dit arbejdsområde.

 

Der er tale om et alsidigt job hvor opgaverne er mangeartede og som kræver en løbende dialog med dine kollegaer på tværs af hele organisationen. 

 

Bliv en del af en mindre, men fagligt dygtigt team hos Vejen Varmeværk

Vi er et mellemstort fjernvarmeværk, og en faglig stærk organisation, som i samarbejde med eksterne fagspecialister er i fuld gang med at løfte Vejen Varmeværk frem i forreste række og geare os til fremtiden. Vi har fokus på sikkerhed, kvalitet og struktur, for at opretholde høj forsyningssikkerhed og kosteffektiv varmeproduktion. 

Læs mere på www.vejen-varme.dk  

 

Du får et nært samarbejde med produktionschefen

Vi har et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Du bliver en vigtig spiller ved fejlsøgning og reparationer under driftsstop og havari, samt planlægge forebyggende vedligehold. Du refererer til produktionschefen og sparrer med denne om produktionens fortsatte udvikling og opbygning af struktureret vedligehold.

 

Der kan være flere indgange til jobbet

  • Du er formentlig uddannet industrielektriker / automatiktekniker eller lignende.

  • 3-5 års praktisk erfaring vil være nødvendigt

  • Det vil være en fordel, at du har kendskab til varmeproduktion eller procesanlæg.

  • Det forventes at du har stærke IT-kompetencer på brugerniveau.

  • Ordentlighed, kvalitet og gode samarbejdsevner vil vi sættepris på.

 

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt arbejde med moderne teknologi og i en grøn miljøvirksomhed med stor samfundsbevågenhed.

  • Et udbredt samarbejde, men også høj grad af selvstændighed.

  • En uformel tone som bærer præg af et hus med mange forskellige fagligheder og samtidig tæt samarbejde, hvor der er kort afstand mellem ledelse og medarbejdere.

  • Ansættelse under Industriens overenskomst og gældende lokalaftale.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette LINK

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

 

Om os:

Vejen Varmeværk er et forbrugerejet andelsselskab med ca.  5000 kunder i Vejen og Askov. Vi producerer størstedelen af varmebehovet til vores kunder på nye moderne og fuldautomatiserede biomasse-centraler. Vejen Varmeværk prioriterer miljøhensyn, hvorfor 99% af varmeproduktionen er CO2-neutral. Økonomisk er Vejen Varmeværk velfunderet og varmeprisen er stabil og yderst konkurrencedygtig. Kundetilslutningen er stærkt stigende og der forventes en vækst på ca. 20% over de kommende 3 år. Selskabet beskæftiger i dag 12 ansatte, men den strategiske udvikling af selskabet betyder at nye kræfter skal tilføres selskabet de kommende år.   

bottom of page