top of page

Du vil få kontor på vores adresse i Kolding

Med udgangspunkt fra Kolding skal du varetage styringen på større projekter inden for et bredt område:

 • Projektstyring i forhold til udenlandske virksomheder

 • Byggeprojekter

 • Ledelsesprojekter

 • IT- projekter

 • Optimering af interne arbejdsgange og styringsredskaber

For at få succes i jobbet er det nødvendigt at du har viden om og overblik over hele projektstyringsprocessen. Du skal kunne favne bredt, være en tydelig kommunikator samt have styr på detaljen. Der kan forekomme rejseaktivitet.

 

Der er mange indgange til jobbet

 • Du har dokumenteret erfaring med projektstyring og projektgennemførelse

 • Du har erfaring fra lignende funktioner i en mellemstor virksomhed

 • Du behersker engelsk i skrift og tale

 • Har du erfaring fra transportbranchen eller erfaring fra udenlandsk virksomhed er det en fordel, men ikke et krav

 

Vi tilbyder

 • En værdibaseret transportvirksomhed i vækst

 • En virksomhed der lægger vægt på at alle medarbejdere har ret til at udvikle sig

 • Fokus på trivsel og glæde blandt medarbejdere, herunder sociale arrangementer

 • Attraktiv løn, med mulighed for forhandling af individuel lønpakke

 • Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du få indflydelse på opbygningen, og dermed på din egen stilling.

 

Løn forhandles efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer, men du har selv betydelig indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen og disponering af tid under ansvar

Er du interesseret? Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette LINK snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

Om Contrans A/S

Vi er professionelle og ønsker at give den bedste og mest fleksible service til vores kunder. Vi sætter altid kunden øverst – hver gang og første gang! Vi er en oprigtig interesseret samarbejdspartner, der arbejder med ydmyghed og hårdt arbejde i værdisættet. Vi skaber derigennem værdi for såvel kunden som os selv og har typisk også lange samarbejdsrelationer med vores kunder.

I vores organisation har vi et stort medarbejderfokus. Vi arbejder med en flad organisation, hvor teamwork og kommunikation fremmes. Vi er meget forskellige som individer, men er lykkedes med at rumme alle gennem respekt i attitude og sprog. Vores medarbejdere har en grundlæggende rettighed om altid at kunne udvikle sig i jobbet, ligesom vi i alle forhold forsøger at skabe bedst mulige betingelser for alle.

I vores organisation er socialt ansvar indarbejdet uagtet om det handler om medarbejderforhold, brug af vognmænd fra andre lande, kørselssikkerhed i form af hviletid eller materiellets generelle stand. Vi interesserer os desuden for miljø og har et mål om, at vi gerne vil opretholde en ny flåde. Udover en ny flåde har vi desuden fokus på chaufførtræning samt brug af forureningsdæmpende virkemidler, som fx adblue. Vi er i alle forhold pro-aktive, investeringslystne og fremadsynede.

Ledelsesmæssigt er vi dynamiske. Vi tænker langsigtet, ambitiøst og positivt. Vi har mere end en bundlinje!

Intern projektmedarbejder

til større transportfirma

Brænder du for projektstyring, besidder du et stort drive og har du mod på masser af udfordringer, så er der en ledig stilling til besættelse hurtigst muligt hos værdibaseret transportvirksomhed

                                     

Der er travlhed og Contrans A/S oplever fortsat vækst, derfor oprettes nu en ny stilling som intern projektmedarbejder. Dit daglige arbejde vil ske i tæt samarbejde med direktøren, og du skal være i stand til at påtage dig den overordnede styring af projekter inden for et bredt område såvel i Danmark som i udlandet.

 

bottom of page