top of page
HR Konsulent til rekruttering 

 

Brænder du for rekruttering? Og er den bedste udfordring for dig at synliggøre jobs og matche dem med de bedste kandidater? Så er du måske vores nye HR konsulent. Vi tilbyder masser af spændende rekrutterings-, onboarding- og administrative opgaver i en travl HR-afdeling, som servicerer 150 funktionærer og 250 timelønnede medarbejdere i Jeudan-koncernen.

 

Omdrejningspunkt for onboarding

Som HR konsulent i Jeudan får du selvstændigt ansvar for rekruttering til en lang række forskellige funktionærstillinger. Det bliver din opgave at udvikle vores program for tiltrækning af praktikanter, og du bliver omdrejningspunkt for onboarding af vores nye medarbejdere. Og i tæt samarbejde med vores marketingafdeling bliver det også din opgave at udvikle nye måder og kanaler for tiltrækning af egnede kandidater.   

                 

Dine primære arbejdsopgaver

  • Formulere skarpe stillingsopslag.

  • Forestå interviews, teste og udvælge kandidater.

  • Udvikle og implementere praktikantprogram.

  • Udvikle og implementere onboarding-program.

  • Projektledelse af trivselsundersøgelser.

  • Samarbejde med dine kolleger om de administrative opgaver i afdelingen.

 

Du kan se frem til en travl og udfordrende hverdag med mange forskelligartede opgaver i koncern HR, som består af fire engagerede medarbejdere. Din nye arbejdsplads finder du i vores nyistandsatte lokaler på Bredgade 30, København K, og arbejdstiden ligger i tidsrummet mandag til fredag fra 08.00-17.00. 

 

Indgående erfaring med rekruttering

Du har en relevant uddannelsesbaggrund på bachelorniveau, er DISC-test certificeret, og har minimum fem års erfaring fra en lignende stilling som HR konsulent. Rekruttering er et af dine vigtigste arbejdsområder, og du har gerne erfaring fra ejendoms- byggeri- og entreprenørbranchen. Du arbejder selvstændigt med alle aspekter af rekruttering og test og har et sikkert greb om de administrative opgaver i HR. Du sikrer høj kvalitet i din kommunikation og forventningsafstemmer med alle involverede parter.

 

Er jobbet noget for dig?

Vil du vide mere om jobbet? Ring til koncern HR-chef Birthe Hjortlund Andersen på telefon 70 10 60 70 efter 17. juli 2015.

 

Vi samarbejder med TESTMANDEN, Gunnar Nielsen om rekrutteringen af vores nye HR-konsulent. 

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og forventer at afholde samtaler fra slutningen af juli måned. 

 

Om Jeudan

At gøre tingene ordentligt går aldrig af mode hos os. Vi er ambitiøse og sætter en stor ære i at vores ejendomme skal være de mest attraktive at leje sig ind i. Det kræver, at vi er dygtige til vores arbejde og tilgængelige, når vores kunder og kollegaer har brug for os. Det vil du som ny medarbejder hurtigt mærke. For vores faglighed og samarbejde er vejen til vores succes.

 

 

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Koncernen investerer i og driver større kontor- bolig- og detailejendomme i København. Koncernen tilbyder i Jeudan Servicepartner et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser. Strategien sigter mod fortsat vækst og lønsomhed, baseret på kerneværdierne ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed. Koncernen har 400 medarbejdere.

 

Søg stillingen via JobMatch - Klik her

bottom of page