top of page
Konstruktionsingeniør1 billede.jpg

Key Account Manager til Nordtyskland - Maskinfabrikken JST A/S 

 

Kan du bringe et stærkt brand til Tyskland og opbygge solide kunderelationer? Så søg jobbet som Key Account Manager hos Maskinfabrikken JST. Du skal have stort drive, strategisk sans og evne til at skabe resultater sammen med dit bagland. Dette er en nyoprettet stilling.

Unik karrieremulighed i en 100% dansk producerende virksomhed med en stærk økonomi og viljen til kontinuerligt at vokse og udvikle.

 

Maskinfabrikken JST A/S i Lem St. Danmark har stor succes, og en spritny fabrik danner fundamentet for at bringe virksomheden videre i væksten. Virksomheden producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen og udvikler løbende sortimentet, så det passer til efterspørgslen på markedet. 

Maskinfabrikken JST A/S er allerede størst på det danske marked og er godt repræsenteret på Grønland og Færøerne gennem forhandlere og importører. Vores Eksport Manager har desuden fokus på Norge og Island for at udvikle salget i Norden.

Virksomheden har fart på, laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling. Samtidig er det vigtigt for Maskinfabrikken JST A/S, at medarbejderne trives, og at der er tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

Om jobbet

Du vil komme til at referere direkte til Salgschefen som pt. er ejeren selv, og du vil have fokus på opbygning af salget i Nordtyskland.

Som Key Account Manager får du en nøglefunktion, og du vil få betydelig indflydelse på udvikling af salget til dit marked.

Det bliver dit ansvar at udarbejde, eksekvere og implementere en salgsstrategi i Tyskland med opbygning af et forhandlernetværk baseret på maskinimportører og maskinforhandlere. Det vil være dig, der rejser ud og opbygger forhandlernetværket i det nordlige Tyskland og du må forvente cirka 60-90 rejsedage om året. Herudover vil du være knyttet til kontoret i Lem St. Danmark. 

En vigtig del af dit job vil være at udvikle og pleje nye kunderelationer hos store, velkendte maskinimportører såvel som mindre maskinforretninger. 

Med forståelse for salg, markedsføring, kundernes vekslende behov og den tekniske udvikling, skal du aktivt stå for salgsindsatsen. Det bliver dit ansvar, at du leverer det budgetterede salg, samt at salgsindsatsen, strategien og koncepter løbende udvikles, så der kontinuerligt skabes potentiale for ny vækst.

 

Om dig

Du er resultatorienteret, har flere års erfaring med strategisk salg og kan dokumentere gode resultater. Du er tillidsvækkende som person, og du har erfaring med salg i Tyskland, samt erfaring med teknisk salg. Salgserfaring til forhandlere af entreprenør- og landbrugsmaskiner vil være en stor fordel.

Du er ambitiøs med stort drive og brænder for at skabe resultater sammen med salgsteamet og resten af virksomheden. 

 

Kvalifikationer

 • Du er en stærk forhandler og skaber stabile og langvarige kunderelationer gennem tillid

 • Du er ansvarlig og du har et godt overblik

 • Du er en dygtig kommunikator både på tysk og engelsk

 • Du har god forståelse for marketing og evne til at skabe synergi mellem marketing og salg

 • Du er ambitiøs, proaktiv, går foran og vil have succes

 

Vi tilbyder

 • Et spændende og udviklende job i en vækstvirksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle

 • En kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons

 • Et job med tydelige forventninger til dig og en spændende hverdag

 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt og plads til at drøfte forskellige holdninger

 • Kollegaer der er nede på jorden og brænder for deres arbejde

 • Nye kontorfaciliteter i Lem St., Danmark

 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage

 • En attraktiv løn ud fra kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring

 

Er du interesseret?

Send dit CV og udfyld din ansøgning ved at klikke på dette LINK snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger. Er du i tvivl, så ring og få en snak med Gunnar Nielsen på +45 4018 4622

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 – 90.000 kg

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg.  – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.

bottom of page