top of page

Kontorassistent/kundeservice

– Vejen Varmeværk

Screen Shot 2019-01-14 at 21.08.20.png
Vejen Varmeværk 1

Du har nogle års praktisk erfaring som kontorassistent, herunder kundeservice ……. og nu er du parat til at hjælpe Vejen Varmeværk videre med professionalisering af vores administration med stor fokus på god kundeservice og sikre korrekt håndtering af hele kundeforholdet. Vi kan byde dig velkommen til den nyeste teknologi i branchen og moderne bygninger. 

 

Bliv en del af et lille fagligt dygtigt team hos Vejen Varmeværk

Vi er en mindre, men fagligt stærk organisation, som i samarbejde med eksterne fagspecialister vil løfte Vejen Varmeværk frem i forreste række. Bestyrelsen har fastlagt den strategiske udvikling for selskabet og vi har påbegyndt implementeringen og styring af den videre proces. 

Her mangler vi dig med erfaring fra kundeservice, bogholderi og administrativ kontorerfaring.

Læs mere på www.vejen-varme.dk 

 

Du får et nært samarbejde med Regnskabschefen og øvrige kollegaer

I vil være 2 personer i økonomi/administration og I vil i nær dialog med direktøren gøre administrationen til den naturlige sparringspartner omkring økonomi, projektadministration og udvikling af kundeservice. Som kontorassistent bliver du samlingspunktet for hovedparten af kundekontakten. Herunder bogføring og håndtering af debitorer/kreditorer. Vi får ros af vore kunder og vi vil blive endnu bedre.

Du nyder garanteret at servicere både internt/eksternt og du bliver kontorets omdrejningspunkt, hvor du sikrer stabil, effektiv og lovgivnings korrekt håndtering af hele kundeforholdet.  Samtidig er vi en lille organisation, hvor vi hjælper hinanden 

 

Der kan være flere indgange til jobbet

  • Du er kontorassistent uddannet.

  • Du har også praktisk erfaring med kundeservice og nyder kundekontakten.

  • Eventuel erfaring med sociale medier som arbejdsværktøj. 

  • Endelig vil erfaring fra Forsyningsvirksomhed være en fordel, men ikke en forudsætning.

 

Vi tilbyder

  • Et alsidigt arbejde i en miljøvirksomhed med moderne teknologi Her er udbredt samarbejde, men også høj grad af selvstændighed

  • Du vil få indgående indblik i den almindelige – og forretningsmæssige drift af et varmeværk

  • Høj grad af egen arbejdsplanlægning, men i samarbejde med regnskabschefen.

 

 

Er du interesseret?

 

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette: LINK

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Om os:

Vejen Varmeværk er et forbrugerejet andelsselskab med godt 4300 kunder i Vejen og Askov. Vi producerer størstedelen af varmebehovet til vores kunder på nye moderne og automatiserede biomasse-centraler. Vejen Varmeværk prioriterer miljøhensyn, hvorfor 99% af varmeproduktionen er CO2 neutral. Økonomisk er Vejen Varmeværk velfunderet og oplever fortsat vækst i kundetilslutningen. Varmeprisen er yderst konkurrencedygtig - blandt den bedst ¼ på landsplan. Selskabet beskæftiger i dag 7 ansatte men den strategiske udvikling af selskabet betyder at nye kræfter skal tilføres selskabet.

bottom of page