top of page
Give elementer_CMYK.jpg

Vi søger - Leder af Vedligehold- og Smedeværksted

Du er, Maskinmester eller Produktionsteknikker  - gerne med baggrund som faglært.

Nu er du parat til at tage ansvar for ledelsen af vedligehold – og smedeværksted hos Give Elementfabrik A/S. 

Vi byder dig velkommen til en superoptimeret og økonomisk solid familieejet virksomhed. 

 

Bliv en del af et fagligt dygtigt team hos Give Elementfabrik A/S

Vi er i dag førende leverandør af beton- og letbeton elementer til landbrug, industribyggeri, detail og bolig. Med ”keep it simple” som virksomhedens DNA, har vi gennem 50 år oparbejdet image som troværdig innovativ samarbejdspartner med vore kunder. 

Her mangler vi dig med et såvel fagligt som teoretisk produktionsfundament og nogle års praktisk erfaring. Gerne med ledelses erfaring, men med din faste gang i værksted/produktion.

Læs mere på www.elementer.dk 

 

Du får selvstændigt ansvar for vedligehold- og smedeværksted.

Med reference til den tekniske chef, vil du udover personaleledelse få ansvar for den systematiske og forbyggende vedligeholdelse af selskabets produktionsudstyr. 

På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi i både produktion og projektering. Vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav der stilles til moderne byggeri. 

Smedeafdelingen er bemandet med en bred gruppe af faglært personale med baggrund som smede, maskinarbejdere og oplært personale med erfaring i vedligeholdelse af fabrikkens produktionsudstyr. Dine arbejdsopgaver er en blanding af ledelse og planlægning, med tilstedeværelse i produktionen og praktisk involvering i opgaveløsningen efter behov.

Der kan være flere indgange til jobbet

  • En faglært grunduddannelse suppleret med teoretisk uddannelse som Maskinmester, Produktionsteknikker eller tilsvarende uddannelse vil være optimalt

  • Hvis du har erfaring med vedligehold af maskiner vil det være rigtig fint.

  • Erfaring med ledelse vil være en fordel

Vi tilbyder.

  • Et alsidigt arbejde med moderne teknologi.

  • Her er udbredt samarbejde, men også høj grad af eget ansvar

  • Høj grad af egen tidsplanlægning i arbejdet

  • Du vil få faglig sparring og supervision fra den tekniske chef.

 

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette LINK

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

Om os:

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør af beton- og letbeton elementer til landbrug og industribyggeri. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede betonelementer i hele Danmark og har en betydelig eksport til andre nordiske lande.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted, råder vi over mere end 9000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 62.000 m2

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

Vi har gennem mere end 50 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser. ”Keep it simple” - det behøver ikke være kompliceret, har altid præget virksomhedens ånd og DNA.

Ud fra vores princip om enkelthed tilpasser vi os den enkelte byggesag, og sikrer at vores kunder tilbydes konkurrencedygtige priser og modtager produkter af høj kvalitet, leveret til aftalt tid. På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. 

www.elementer.dk

Screenshot 2019-09-24 at 19.57.03.png
bottom of page