top of page

Montør Nordjylland/Ålborg

til record Danmark A/S

 

record Danmark A/S har stigende aktivitet i NordJylland og vi ønsker at forstærke vores bemanding. Vi søger en serviceminded og engageret montør, der med udgangspunkt fra egen bopæl, har lyst til at blive en del af vores team og en del af records vækst succes i Danmark.

Arbejdsopgaverne er en alsidig blanding af montage, reparation og vedligeholdelsesopgaver. Arbejdet fordeles ved hjælp af et papirløst jobstyringssystem fra serviceafdelingen, der holder til på kontoret i Hvidovre. Der er dog et ansvar og en betydelig medindflydelse på planlægningen af servicebesøg af vore vedligeholdelses kontrakter, hvor den enkelte montør sikrer en hensigtsmæssig udførsel indenfor det geografiske område den enkelte varetager.

Der gives den nødvendige oplæring i stillingen. Oplæringen vil delvist foregå på firmaets adresse i Hvidovre, og ved sidemandsoplæring i Jylland.

Geografi:

  • Til dækning af området i Nord Jylland, Vendsyssel og Thy, vil en kandidat med bopæl omkring Aalborg have et velegnet udgangspunkt.

Der er mange indgange til jobbet:

  • Du har en faglig uddannelse som elektriker, automatiktekniker, mekaniker eller en tilsvarende relevant uddannelse.

  • Formentlig erfaring som montør og du trives med at løse tekniske udfordringer

  • Du kan lide at yde en god kundebetjening og er høflig samt præsentabel

  • Du kan samarbejde på alle niveauer både internt og eksternt

Vi tilbyder:

  • et alsidigt og selvstændigt job med direkte kundekontakt

  • et team af dygtige og engagerede kollegaer i en virksomhed i vækst 

  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling

  • lønpakke med pension og sundhedsforsikring

  • servicebil, PC, WIFI, telefon m.m.

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning ved at trykke på dette: LINK

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. Se evt. www.testmanden.dk

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om record Danmark A/S:            

record Danmark A/S har siden 1966 været en førende leverandør af automatiske dørsystemer i Danmark.

Vores firma tilhører i dag den internationale record gruppe, der blev grundlagt i 1953 og har sit hovedkontor i Schweitz. record gruppen beskæftiger mere end 2.550 personer, der årligt producerer mere end 75.000 automatiske døranlæg.

Vi fremstiller og installerer vi alle typer af automatiske indgangsløsninger til vores kunder. Du vil finde record dørsystemer i indkøbscentre, supermarkeder, detailbutikker, hospitaler og plejehjem. record tilbyder ud over almindelige skyde- swing og karruseldøre også specielle dørløsninger som f.eks. ren rums døre til operationsstuer og laboratorier, røntgen- og stråledøre til behandlingsrum, branddøre og hermetiske dørsystemer. record leverer adgangskontrol systemer til lufthavne, og andre bygninger hvor der er behov for kontrol med trafik flowet.

Alle records produkter, bakkes op af en professionel og effektiv service afdeling der dagligt sikrer, at vores kunder kan regne med, at deres dørsystemer altid fungerer korrekt og sikkert.

Du kan læse mere om os på www.record-danmark.dk

bottom of page