top of page

13. september 2017

Du er én af branchens stærkeste Dynamics NAV profiler inden for produktion og logistik. Nu vil du gerne videre i et velordnet, professionelt miljø, hvor du får kolleger, du kan lære mere af og kommer til at arbejde under velordnede forhold med mange positive kundeoplevelser og vilkår, der modsvarer dine kompetencer, din erfaring og dit engagement.

Efter mange ny implementeringer har vi behov for en virkelig dygtig seniorkonsulent, der kan tage sig kærligt at vores driftskunder og videreudvikle deres løsninger.

Du kommer ind i en velfungerende virksomhed med fagligt højt kvalificerede kolleger og en veludviklet projektmodel, som medvirker til, at der er styr på alle vores projekter og på gennemførelsen af dem.

Dit høje faglige niveau og din erfaring er afgørende for at få succes i jobbet. Du er god til at lytte til kunden og kan analysere dig frem til årsagen til en problemstilling, skitsere løsningsforlag og synliggøre vores værditilbud. Du har overblik og giver kompetent med- og modspil. Du udstråler tillid og troværdighed og får skabt en god dialog og stemning på møderne.

Du er pertentlig og præcis i din opgaveløsning. Du yder god service og har naturlig respekt for kunden og kundetilfredshed som afgørende parameter for at nå vores forretningsmæssige mål.

Du er god til at målstyre, så opgaverne bliver leveret som aftalt.

Hos Bredana Solutions bliver du en del af teamet under ledelse af leverancechef Lars Didrichsen, der er en af branchens stærkeste profiler inden for produktion og logistik. Du får stor frihed i planlægningen af din arbejdsdag. Endvidere kan vi tilbyde en konkurrencedygtig løn, meget attraktiv bonusordning og mange personalegoder. 

Du kommer ind i en virksomhed, hvor Dynamics NAV teamet er i god udvikling og vækst på basis af en pæn tilgang af nye kunder. Vi har succes med vores brancheløsninger til produktion og logistik, og som seniorkonsulent kommer du til at spille en vigtig rolle for at fastholde og udbygge den positive trend.

Vi forventer, at væksten vil fortsætte, og at teamet vil udvikle sig yderligere og blive et af landets foretrukne og fagligt stærkeste, når det gælder løsninger til produktion og logistik. 

Kvalifikationer

 • Minimum 10 års erfaring som Dynamics NAV konsulent

 • Måske ingeniør eller datamatiker – men erfaring er vigtigere end uddannelse

 • Kendskab til programmering

 • Stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation

Arbejdsopgaver

 • Analyse af optimeringsmuligheder i kundens virksomhed

 • Forretningsudvikling i samarbejde med kunden

 • Implementering af opgaver i tæt samarbejde med systemudviklere

 • Vejledning og undervisning i optimal anvendelse af systemet

 • Løbende pleje og udvikling af kundeforhold 

Vi tilbyder

 • Konkurrencedygtig løn og attraktiv bonusordning

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Et behageligt arbejdsklima med en uformel omgangstone

 • Mange personalegoder

 • Velfungerende personaleforening, som står bag flere arrangementer i løbet af året 

Kort om Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S indgår i Bredana Gruppen og rummer vores aktiviteter inden for Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 CRM. Vi har hovedkontor i Kolding og en stor afdeling i Aarhus.

Vi har leveret løsninger til danske virksomheder i mere end 25 år og er Microsoft Gold Certified Partner på ERP og Microsoft Silver Certified Partner på CRM.  

Bredana Solutions A/S og søsterselskabet Bredana Axcite A/S, som rummer vores Dynamics AX aktiviteter, beskæftiger i dag cirka 55 medarbejdere.

Vi er opdelt i teams, som sikrer fokus på kundesegmenter i forhold til Microsoft Dynamics systemerne.

Vi har AAA kredit rating. 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette link  https://app.jobmatchprofile.com/ymksqa

Vi samarbejder med Testmanden om rekruttering. 

Landets stærkeste NAV konsulent - med speciale i produktion/logistik 
bottom of page