top of page

Projektleder

ENSEMBLE MIDTVEST I Herning

 

Med afsæt i din viden om og fasination af klassiske musik – så får du her muligheden for at blive tæt knyttet til et af Danmarks bedste ensembler.

Som projektleder knytter du alle tråde rundt om musikerne – både hjemme i Herning men også på rejse rundt i verden.

 

Du får kontor i det berømte kunstmuseum HEART. Bygningen rummer Ensemblet, koncertsal, store udstillinger, café og kontorfaciliteter. 

 

Du magter det geniale og til tider hektiske samarbejde med kollegaer, der har meget høj fagligt niveau. Samtidig er du praktikeren, der udover din store viden om klassisk musik, ligeledes er parat til problemløsning, alle hånde praktiske opgaver, administration, nodearkiv og projektstyring af musiske events.

 

Bliv en del af et lille højt specialiseret team hos ENSEMBLE MIDTVEST

Vi har mange koncerter og er på tourné rundt i hele Danmark og over hele verden, sammen med pris belønnede klassiske musikere. Samtidig har vi tæt kontakt med hele den klassiske musikverden.

Læs mere på www.emv.dk

 

 

Du får et nært samarbejde med ensemblechefen og øvrige kollegaer

Dit daglige arbejde vil være præget af mangeartede opgaver i en stærkt varierende hverdag. Samtidig er du omgærdet af den mest fortryllende og smukke klassiske musik. Du vil møde mange inden for den klassiske musikverden og efterhånden bliver du selv en kendt person. Din dygtighed kan føre dig langt i vores verden.

 

Der er mange indgange til jobbet

  • Du har godt kendskab til klassisk musik og meget gerne udøvende.

  • Du har gerne mindst 2 års erfaring i den praktiske dagligdag omkring musikere og musiske events.

  • Du kan være konservatorie uddannet, Cand.mag. (humaniora) og måske koblet med Eventmanager uddannelse.

 

Vi tilbyder

  • Et samarbejde med højt kompetente kolleger i et kunstnerisk og humør fyldt miljø.

  • En sjælden chance for et arbejde omgærdet med klassisk musik

  • Her er stor fleksibilitet og hjemme arbejdsplads er også helt naturlig, når dette er hensigtsmæssigt. Bare du skaber resultater.

 

Løn – og ansættelsesvilkår som svarer til kvalifikationer.

 

 

Er du interesseret?

 

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette:  LINK

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Om os:

Ensemble MidtVest blev etableret i 2002 og består af 10 klassiske musikere, der tilsammen udgør en besætning bestående af en strygekvartet, en blæserkvintet og en pianist. 

Et af de førende ensembler i Danmark, Ensemble MidtVest forstår den klassiske musik som en levende tradition, der er forankret i fortiden, men som samtidig er lige så relevant i dag, som den har været i århundreder. Det er derfor ensemblets målsætning at gøre de sidste 500 års musik tilgængelig for det 21. århundredes publikum. For at opfylde dette mål præsenterer ensemblet ikke blot et repertoire med klassisk kammermusik, men arbejder også med fri improvisation såvel som barok og tidlige klassiske værker. 

KONCERTER I IND- OG UDLAND

Ensemble MidtVest spiller ca. 100 koncerter om året i ind- og udland og har bl.a. optrådt i Carnegie Hall i New York, Kings’ Place i London, såvel som på Musikfestspiele Mecklenburg-Vorpommern, Rio International Chamber Music Week, ULTIMA Festival i Oslo, The Vale of Glamorgan Festival i Wales og Mantova Chamber Music Festival i Italien.

Ensemblet har samarbejdet med en lang række­­ højtprofilerede musikere, heriblandt Pekka Kuusisto (violin), Martin Fröst, Charles Neidich (klarinet), Torleif Thedéen (cello), Alexander Lonquich, Christian Ihle Hadland (piano), og Den Danske Strygekvartet

.

48369274_2185396521503632_91189102202385
LOGO.JPG
Screen Shot 2019-01-12 at 07.57.31.png
bottom of page