top of page
Screenshot 2023-08-30 at 15.32.47.png

Projektleder til distributions afd. hos Vejen Varmeværk

 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan evt. være Bygningskonstruktør, Byggekoordinator, Byggetekniker eller anden relevant teknisk baggrund. Samt nogle års praktisk erfaring inden for byggeanlægs området. 

 – så har vi den helt rigtige stilling til dig.

 

Vi er en virksomhed i hurtig vækst og tilbyder et godt job, hvor forgængeren har fået ny karrierestilling udenfor virksomheden. Vejen Varmeværk vokser med 20% over de næste 3 år og er teknologisk i førerfeltet af de mellemstore varmeværker.

 

Din hovedbeskæftigelse bliver projektledelse af primært anlægsprojekter. Dette indbefatter, planlægning, eksekvering og opfølgning af anlægsarbejder samt økonomistyring og kvalitetssikring af anlægsprojekterne. Styring af rådgivere, leverandører, entreprenører og myndighedsbehandling er vigtige kompetencer.

 

Der er tale om et alsidigt job hvor opgaverne er mangeartede og som kræver en løbende dialog med dine kollegaer på tværs af hele organisationen. 

 

Bliv en del af en mindre, men fagligt dygtigt team hos Vejen Varmeværk

Vi er et mellemstort fjernvarmeværk, og en faglig stærk organisation, som i samarbejde med eksterne fagspecialister er i fuld gang med at løfte Vejen Varmeværk frem i forreste række og geare os til fremtiden. Vi har fokus på sikkerhed, kvalitet og struktur, for at opretholde høj forsyningssikkerhed og kosteffektiv varmeproduktion. 

Læs mere på www.vejen-varme.dk  

 

Du får et nært samarbejde med direktøren og vore kunder.

Din stilling er tilknyttet distributionsafdelingen, som er ansvarlig for tilslutning af nye kunder, projekter samt reparationer i ledningsnettet. Afdelingen ledes af direktøren og du vil sammen med ham og andre kollegaer have fokus på kundeservice og håndtering af kunderelaterede aktiviteter. Det er en central del af afdelingens aktiviteter, at kunderne oplever en proaktiv og ensartet kundehåndtering.

 

Der kan være flere indgange til jobbet

  • Du er formentlig uddannet Bygningskonstruktør, Byggetekniker, Byggekoordinator eller lignende.

  • 3-5 års praktisk erfaring med anlægsarbejder vil være nødvendigt

  • Det vil være en fordel, at du har kendskab til fjernvarme.

  • Det forventes at du har stærke IT-kompetencer på brugerniveau.

  • Ordentlighed, kvalitet og gode samarbejdsevner vil vi sættepris på.

 

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt arbejde med moderne teknologi og i en grøn miljøvirksomhed med stor samfundsbevågenhed.

  • Et udbredt samarbejde, men også høj grad af selvstændighed.

  • En uformel tone som bærer præg af et hus med mange forskellige fagligheder og samtidig tæt samarbejde, hvor der er kort afstand mellem ledelse og medarbejdere.

  • Ansættelse under Industriens overenskomst og gældende lokalaftale.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette LINK

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

Om os:

Vejen Varmeværk er et forbrugerejet andelsselskab med ca.  5000 kunder i Vejen og Askov. Vi producerer størstedelen af varmebehovet til vores kunder på nye moderne og fuldautomatiserede biomasse-centraler. Vejen Varmeværk prioriterer miljøhensyn, hvorfor 99% af varmeproduktionen er CO2-neutral. Økonomisk er Vejen Varmeværk velfunderet og varmeprisen er stabil og yderst konkurrencedygtig. Kundetilslutningen er stærkt stigende og der forventes en vækst på ca. 20% over de kommende 3 år. Selskabet beskæftiger i dag 12 ansatte, men den strategiske udvikling af selskabet betyder at nye kræfter skal tilføres selskabet de kommende år.   

bottom of page