Rekruttering...når I vil spare tid, fejlansættelser og penge

Rekrutterings fasen er ofte kendetegnet af travlhed, alt for kort deadline, problemer med at få kvalificerede ansøgere, og så ender vi med...at vi gør lige som sidste gang...!

Vi ved alle, at vi burde give os tid, analysere grundigt, spotte de rigtige ansøgere, gennemføre grundige interviews, sikre juridisk korrekte kontrakter, den perfekte introduktion i jobbet og sikre grundig opfølgning på ansættelsen.

Ideelt bør man nok vælge en konsulent som er specialist i ansættelser og ikke laver andet.

Hos TESTMANDEN kan man vælge:

Persontest i slutforløbet

Vi kalder det Kvalitetssikring af ansættelsen. Her kan man i samråd med TESTMANDEN vælge den helt rigtige persontest til opgaven. Alt sammen til yderst fornuftige priser der kan varierer fra 3.380,- kr. for den billigste test, til 10.167,- kr. for den mest præcise testkombination, som ligeledes indeholder intelligenstest. Prisen dækker både køb af persontest, rapport, testsamtale og konsulenttimer. 

 

 

Total rekruttering

med grundig JobAnalyse, e-rekruttering, annoncering og search i kandidatbase hos JobIndex, al administration, vi faciliterer hele forløbet, 2 grundige samtalerunder med kandidater, ubegrænset antal persontest, løn- og kontraktforhandling, inspiration til introduktionsfase og 3 mdr’s opfølgning.

Alt sammen til en fast fornuftig pris på 38.415,- kr.

 

 

Juridisk korrekt ansættelseskontrakt

TESTMANDEN kan via et samarbejde med specialist i ansættelsesret fra ADVODAN suppleres med aktuel juridisk korrekt ansættelseskontrakt.

Prisen varierer fra 1.995,- kr. til 5.995,- kr.

(alt efter kompleksitet) 

 

 

Til alle priser skal lægges MOMS og kørsel efter statens takster.