top of page
Konstruktionsingeniør1 billede.jpg

Sælger Danmark  - Maskinfabrikken JST A/S

 

Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Maskinfabrikken JST A/S søger endnu en sælger til det danske marked til at servicere et stigende antal kunder. 

 

Maskinfabrikken JST A/S i Lem har stor succes, og en spritny fabrik danner fundamentet for at bringe virksomheden videre i væksten. Virksomheden producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen og udvikler løbende sortimentet, så det passer til efterspørgslen på markedet. 

Maskinfabrikken JST A/S er allerede størst på det danske marked og er godt repræsenteret på Grønland og Færøerne gennem forhandlere og importører. Virksomheden ansatte for et halvt år siden en salgschef til Norden og er nu klar til at udvide salgsstyrken igen. 

Virksomheden har fart på, laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling. Samtidig er det vigtigt for Maskinfabrikken JST A/S, at medarbejderne trives, og at der er tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

 

Om jobbet

Du kommer til at referere til salgschefen, som p.t. er ejeren selv, og have fokus på opbygning og servicering af din danske kundeportefølje. En vigtig del af dit job vil være at udvikle og pleje eksisterende og nye kunderelationer hos store, velkendte maskinimportører såvel som mindre maskinforretninger og maskinserviceværksteder i Danmark. Du får derfor en udadvendt funktion med mange daglige salgs- og servicebesøg hos kunder over hele Danmark. 

Dine kollegaer i salgsteamet har vist vejen og er parat til at sparre med dig, og vi har desuden en marketingafdeling, som understøtter dit salg.

Det bliver dit ansvar, at du sammen med dine kollegaer i salgsteamet leverer det budgetterede salg og udbygger samt understøtter vores kendskabsgrad og renommé på det danske marked.

    

Om dig

Du er resultatorienteret, har et par års erfaring med det gennemførende salg og kan dokumentere gode resultater. Erfaring med teknisk salg eller salg til forhandlere af entreprenør- og landbrugsmaskiner vil være en fordel.

Du er ambitiøs med stort drive og brænder for at skabe resultater sammen med dit team og resten af virksomheden. Samtidig er du tillidsvækkende både hos kunder og internt hos JST.

 

Kvalifikationer

 • Du er en god forhandler og skaber stabile og langvarige kunderelationer

 • Du er ansvarlig, og du ser værdien i systematisk registrering og opfølgning på dine kontakter

 • Du er god til at ”læse” dine kunder, forstå deres behov og hjælpe dem med at købe de rigtige produkter

 • Du har et godt humør og elsker kundekontakten

 • Du er ambitiøs, proaktiv, går foran og vil have succes – sammen med dine kollegaer

 

Vi tilbyder

 • Et spændende og udviklende job i en vækstvirksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle

 • En kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons

 • Et job med tydelige forventninger til dig og en spændende hverdag

 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt og plads til at drøfte forskellige holdninger

 • Kollegaer der er nede på jorden og brænder for deres arbejde

 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage

 • Løn ud fra kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring

 • Vi har overenskomst med Dansk Industri

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning ved at klikke på dette LINK snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger. Er du i tvivl, så ring og få en snak med Gunnar på 7022 9222.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

Om os

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 90.000 kg

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg  – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.

bottom of page