top of page

Salgs- og marketingchef   - Maskinfabrikken JST A/S 

 

Kan du fastholde et stærkt brand i Danmark og samtidig udbrede det til Norden, det øvrige Europa og hvor du ellers kan bringe os hen. Så søg jobbet som Salgs- og marketingchef til en nyoprettet stilling hos Maskinfabrikken JST

Vi har stærke og solide kunderelationer i Danmark som skal fastholdes og har påbegyndt tilsvarende arbejde i Norden og sidst Tyskland.

Du skal have stort drive, strategisk sans og evne til at skabe resultater sammen med dit bagland.

Unik karrierevej i en 100% dansk producerende virksomhed med en stærk økonomi og viljen til kontinuerligt at vokse og udvikle.

Maskinfabrikken JST A/S i Lem St. Danmark har stor succes, og en spritny fabrik danner fundamentet for at bringe virksomheden videre i væksten. Virksomheden producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen og udvikler løbende sortimentet, så det passer til efterspørgslen på markedet. 

Maskinfabrikken JST A/S er allerede størst på det danske marked og er godt repræsenteret på Grønland og Færøerne gennem forhandlere og importører. Vores nyansatte Account Manager er bosiddende i Tyskland og har fokus på det europæiske marked. 

Vores nye Salgs- og marketingchef skal sideløbende med ledelsesarbejdet sætte salgsmæssigt egen fokus på det Nordiske marked, som allerede genererer en pæn omsætning uden den store påvirkning.

Virksomheden er en markant ejer ledet virksomhed, har fart på, laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling. Samtidig er det vigtigt for Maskinfabrikken JST A/S, at medarbejderne trives, og at der er tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

Om jobbet

Du vil komme til at referere direkte til ejeren selv, og du vil have fokus på opbygning af salget og styrke samarbejdet mellem salg, marketing, ordrekontor og produktion.

Det bliver dit ansvar, at der udarbejdes og implementeres salgsstrategi for Norden og det øvrige Europa med opbygning af et forhandlernetværk baseret på maskinimportører og maskinforhandlere. Det vil være dig personligt, der rejser ud og opbygger forhandlernetværket i de områder, vi ikke har besat med Account Managers. Du står samtidigt for ansættelse af nye medarbejdere, når markederne er parate til den indsats.

Du må forvente cirka 30 rejsedage om året. Din base vil være på kontoret i Lem St. Danmark. 

En sideløbende del af dit job vil være at udvikle og pleje nye kunderelationer hos store, velkendte maskinimportører såvel som mindre maskinforretninger – især på nye markeder. 

Du får det overordnede ansvar for salg og markedsføring. Med forståelse for salg, markedsføring, kundernes vekslende behov og den tekniske udvikling skal du gå i spidsen for salgsindsatsen. Det bliver dit ansvar, at der årligt udarbejdes budget på salg til de forskellige markeder og samtidig budgetterer den salgsindsats, der skal sikre opnåelsen af omsætning. Du skal ligeledes udvikle og planlægge salgsindsatsen, strategien og koncepter løbende, så der kontinuerligt skabes potentiale for ny vækst. 

 

Om dig

Du har succes og kommer med en ballast af dokumenteret salgs og ledelses erfaring og meget gerne fra metalproduktions branchen. Du er resultatorienteret og er tillidsvækkende samt rummelig som person og du har erfaring med teknisk salg. Salgserfaring til forhandlere af entreprenør- og landbrugsmaskiner vil være en stor fordel.

Du er ambitiøs med stort drive og brænder for at skabe resultater sammen med både marketing, salgs teamet og resten af virksomheden. 

 

Kvalifikationer

 • Du er en stærk forhandler og skaber stabile og langvarige kunderelationer gennem tillid

 • Du er ansvarlig og du har et godt overblik

 • Du er en dygtig kommunikator både på dansk og hovedsprogene

 • Du har god forståelse for marketing og evne til at skabe synergi mellem marketing og salg

 • Du er ambitiøs, proaktiv, går foran og vil have succes

 

Vi tilbyder

 • Et spændende og udviklende job i en vækstvirksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle

 • En kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons

 • Et job med tydelige forventninger til dig og en spændende hverdag

 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt og plads til at drøfte forskellige holdninger

 • Kollegaer der er nede på jorden og brænder for deres arbejde

 • Nye kontorfaciliteter i Lem St., Danmark

 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage

 • En særdeles attraktiv løn ud fra kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring

Er du interesseret?

Send dit CV og udfyld din ansøgning via knappen "Søg jobbet online" nedenfor snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger. Er du i tvivl, så ring og få en snak med Gunnar Nielsen på +45 4018 4622

 

Om Maskinfabrikken JST A/S:

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 90.000 kg

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere, da vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 80 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.

 

Søg jobbet online her

bottom of page