top of page
Testmanden er kommet til København…
 

Testmanden har sine fødder dybt begravet i den jyske muld, hvor vi de sidste 4 år har fået et yderst fast fodfæste. Antallet af kunder stiger og omsætningen stiger kraftigt – ”vi er på nippet til at sige, det går ikke så ringe endda”

 

Nu blev det tiden at sætte fokus på København og Sjælland, så vi endnu bedre kan servicere vore kunder. Derfor er jeg glad for at kunne præsentere en mand, hvor kunder siger: ”….Peter er en fantastisk sparringspartner og coach. Da jeg for kort tid siden var jobsøgende satte han alle sejl til for at hjælpe mig, han gav mig i den grad værktøjer, sparring, ideer til hvordan jeg kunne bruge både mit eget, men også mit netværks netværk. Peter er et utrolig dejligt ’lige-til’ og helt igennem godt menneske, som møder en i øjenhøjde” eller som en anden siger ……Det var virkelig en positiv oplevelse ud over det sædvanlige at få Peter, som coach. Jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger

 

De taler begge om Peter Arentzen, Cand. mag. fra København Universitet og mangeårig konsulent i en række virksomheder på Sjælland og i København. Peter har i mange år været en del af Videnscenter for Professionel Personvurdering og har stor viden om mange forskellige persontest og er certificeret i en række af de bedste test på markedet.

Derfor passer Peter rigtig godt ind i rækken af konsulenter hos Testmanden. Alle konsulenter har stor praktisk erfaring parret med dyb viden på området. Så et samarbejde med en konsulent hos Testmanden er også adgang til den samlede viden hos alle, idet vi i udstrakt grad sparre med hinanden om faglige problemstillinger.

 

Alt sammen med ét slogan:  

”-kvalitet til fornuftige og faste priser”

bottom of page