top of page

 Ulla har en baggrund som tysk tolk, og har siden 2007 arbejdet for mange forskellige områder, bla. Retspsykiatrisk Ambulatorium i Ålborg, som reportagetolk for World Super Serious Boxing i Schwerin, diverse sygehuse i Nord og Midtjylland, Statsforvaltningen i Ålborg og Ringkøbing mfl. 

Ulla har endvidere arbejdet med opsøgende arbejde siden 1988 i mange forskellige brancher og virksomhedstyper, både nationalt og internationalt.

 

Ulla får sin energi, fra at opleve folks glæde, når de er blevet hjulpet via hendes kompetencer og erfaring. Hun ser det som en højprioritet at kunne hjælpe andre, uanset hvilken situation det drejer sig om. 

Ulla har branchekendskab indenfor mange forskellige områder, i hendes egenskab af tolk  og som salgsled for mange forskellige virksomheder. 

Privat har hun en sort huskat som er opkaldt efter en tidligere berømt racerkører, Pablo Montoya, og hendes kæreste som elsker naturen, hvilket har gjort at Ulla også har fået en særdeles stor forkærlighed for naturen. Hun elsker at rejse, helst helt alene, og hendes favoritmål er Irland, Skotland og Nordirland pga. den rå natur, skønne mennesker og en stor grad af frihed. Endvidere løber hun i sin fritid, langt væk fra hvor bilerne kører, og så går hun i Fitness studie 2 gange om ugen. 

 

 
Ulla Kaaber Christensen
Telemarketing Assistent

 

Mail:      ulla@testmanden.dk

 

Kontor:   +45 70 22 92 22

 

Thanks! Message sent.

bottom of page