top of page
Give elementer_CMYK.jpg
Screenshot 2019-09-24 at 19.57.03.png

Vi søger– Controller / stedfortræder for økonomichef

Du har sikkert en baggrund som revisor og gerne med nogle års erfaring fra en økonomiafdeling i produktionsvirksomhed.

Nu har du lyst til at blive økonomichefens højre hånd og med selvstændigt ansvar for en række søsterselskabers måneds/årsregnskab.

Vi byder dig velkommen til en superoptimeret og økonomisk solid familieejet virksomhed. 

 

Bliv en del af et fagligt dygtigt team hos Give Elementfabrik A/S

Vi er 150 ansatte og har flere fabrikslokationer og selskaber. Der er derfor blevet et udvidet behov for økonomistyring af produktions - og forretningsprocesser. Herunder statistik support til produktions – og salgs ledelsen.

Her mangler vi dig med et såvel fagligt som teoretisk økonomisk fundament og nogle års praktisk erfaring. Gerne med erfaring fra økonomiafdelingen i en produktionsvirksomhed.

Læs mere på www.elementer.dk 

 

Du får selvstændigt ansvar for en række arbejdsopgaver

Med reference til økonomichefen forbereder du måneds- og årsregnskaber for søsterselskaber med controlling af regnskabsgrundlaget som modtages.

Derudover skal du have fokus på hvorledes ERP kan understøtte produktions – og forretningsprocessen, herunder øget digitalisering, KPI opbygning og statistiske analyser. Ledelsen prioriterer økonomistyring og den digitale udvikling højt, hvilket forudsætter en kontinuerlig udvikling på området.

Du kommer også til at udarbejde og vedligeholde produktkalkulationer i samarbejde med salg og produktion. Ligesom sagsstyring med både for- og efterkalkulationer er en del af arbejdet.

Vi er 4 mand i økonomi - /administrationsafdelingen i Give og vi varetager også HR/personaleadministration, samt almindelige administrationsopgaver.

 

Der kan være flere indgange til jobbet

  • Du er formentlig revisor uddannet suppleret med HD(R) eller anden økonomisk uddannelse på bachelor niveau.

  • Gerne med et par års praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed.

  • Vil være godt, hvis du har interesse for ERP systemer og hvorledes disse kan supportere forretningsgange.

  • Det vil være fint, hvis du erfaring med HR/personaleadministration. Du må også gerne have erfaring med GDPR implementering.

Vi tilbyder

  • Et alsidigt arbejdsområde med moderne teknologi.

  • Her er udbredt samarbejde, men også høj grad af eget ansvar. Det er således et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt indflydelse på egne opgaver.

  • Vi er en økonomisk solid virksomhed med korte kommandoveje

  • Du vil få faglig sparring og supervision fra økonomichefen.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette: LINK

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Om Give Elementfabrik A/S

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør af beton- og letbeton elementer til landbrug og industribyggeri. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede betonelementer i hele Danmark og har en betydelig eksport til andre nordiske lande.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted, råder vi over mere end 9000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 62.000 m2

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

Vi har gennem mere end 50 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser.

”Keep it simple” – det behøver ikke være kompliceret, har altid præget virksomhedens ånd og DNA.

Ud fra vores princip om enkelthed tilpasser vi os den enkelte byggesag, og sikrer at vores kunder tilbydes konkurrencedygtige priser og modtager produkter af høj kvalitet, leveret til aftalt tid.

 

På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. 

www.elementer.dk

bottom of page