top of page
MindKey HRM system

Vi har fundet et godt værktøj, som er både meget fleksibelt og samtidig har en yderst fornuftig pris sætning. Deres supportteknikere får meget ros af vore kunder. 

Systemet er intuitivt let at tilgå, er netbaseret og har et flot design. Det har samtidig en væld af muligheder for registrering og styring af alle personalerelaterede aktiviteter og kan tale sammen med alle lønsystemer. 

Kontakt os for en drøftelse og evt. præsentation

 

 

Herunder finder du persontest , HRM systemer og andre værktøjer, som virksomheder selv certificeres og trænes til at anvende. 

Persontest

Der findes rigtig mange forskellige persontest på markedet. Mange er seriøse, men der findes også test der styres af bagvedliggende ideologier eller trosretninger. 

Nogle test har deres styrker ved ansættelser og andre er mere udviklingsegnede. Nogle test er meget simple og let forståelige og andre er meget detaljerede og meget præcise. Nogle fokuserer på Typologier, andre på individuel adfærd og igen andre på intelligens. 

Vi sparrer gerne om brugen af de test, I allerede har købt, eller rådgiver jer om valget af test. Kontakt os og aftal et møde. 

bottom of page