top of page
Konstruktionsingeniør1 billede.jpg

Maskinfabrikken JST A/S

Ekspert til tegnestuen

Udnytter du dit fulde potentiale? Lige nu er der en unik karrieremulighed hos en 100% dansk producerende virksomhed med økonomien til at udvikle i krisetider

Du bliver en af vores eksperter i tegneprogrammerne AutoCAD 2D, Inventor 3D og Vault og kommer i øvrigt til at få et nært samarbejde med udviklingsafdelingen. Stillingen er nyoprettet med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.  

Du kommer til at referere direkte til vores tekniske chef og indgå i en 4-6 mands tegnestue. Derudover bliver du omgivet af fagligt dygtige kollegaer i et forholdsvist ungt miljø med ca. 60 ansatte, hvoraf godt 40 er ansat i produktionen.

Maskinfabrikken JST producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen. Vi producerer alt direkte her på fabrikken i Lem St., så du er tæt på produktionen, og der er kort fra tanke til handling. Vi er størst på det danske marked og er godt på vej til det nordiske marked.

Vi har succes og har netop færdiggjort en stor udbygning af vores produktions- og administrationslokaler – en del af vores plan om at geare organisationen til endnu mere vækst. Vi har fart på, og vi vil lave kvalitet og levere til tiden. Samtidig er det vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, og at vi har tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

 

 

Ansvarsområder

Du arbejder med og bliver en af vores eksperter, som vi alle kan spørge til råds om AutoCAD 2D, Inventor 3D og Vault.

Udover tegnestuelederen er der to og på sigt fire tekniske tegnere. Du skal holde dig opdateret på løbende udvikling i Inventor 3D, Vault og Autocad 2D tegneprogrammer.

 

Der kan være flere indgange til jobbet

 • Du har en relevant teknisk uddannelse, som teknisk tegner, produktionsteknolog, maskiningeniør, diplomingeniør, konstruktionsingeniør e.l.

 • Du er ekspert i anvendelse af AutoCAD 2D, Inventor 3D og Vault

 • Du har praktisk erfaring med maskintegning

 • Du er praktikeren, som har lyst til at dele ud af din viden

 • Du er energisk, proaktiv, går foran og vil have succes – også på dit holds vegne

Vi tilbyder

 • Mulighed for yderligere udfordringer i en vækstvirksomhed

 • Vi er en kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons

 • Nye kontorfaciliteter samt ny tilbygning til fabrikken, som er i gang med at blive taget i brug

 • Et forholdsvist ungt miljø med rigtig ”smedekultur” og humor

 • En yngre ejer, der er let at få kontakt med og ofte er en del af salg og udviklingsopgaver i produktionen

 • Firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage

 • En personaleforening, som kommer med gode idéer og bakkes op af ejeren

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette   LINK

 

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

Du er også velkommen til at ringe til Gunnar Nielsen på 7022 9222

 

Om os

100% made in Denmark

Vi laver selv alle delene til vores skovle og redskaber på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Og derfor kan vi lave nogle af de bedste skovle og redskaber på markedet, så vores kunder kan koncentrere sig om arbejdet, uden at bekymre sig om svejsninger og reparationer.

Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores produkter og udvalg. Det skal nemlig passe til de udfordringer, vores kunder står med i hverdagen. Og det er noget af det, vi er ret gode til, hvis vi selv skal sige det.

20 år med fuld fart på

Vi udvider løbende og er lige nu i gang med at fordoble størrelsen på vores fabrik. Så lige om lidt står vi med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2.

Det hele startede i 2002, hvor Niels Jørgensen grundlagde Maskinfabrikken JST A/S. Virksomheden udviklede sig hurtigt og specialiserede sig i redskaber til grave- og læssemaskiner. Og her er vi så i dag. 20 år senere. Stadig med fuld fart på og lysten til at udvikle os og være de bedste til det vi gør.

bottom of page