top of page
Forretningsudvikler til succesfuld EMS-virksomhed

 

Har du kendskab til metal- og mekanikindustrien? Solid salgserfaring? Og kunne du tænke dig at være del af en fremgangsrig, ordreproducerende virksomhed inden for mekanikbranchen? Så er denne stilling som forretningsudvikler måske lige dig. Du får gode muligheder for at udvikle dig i en rolle med stort potentiale.

 

Udvikl både eksisterende og nye kunder

Som vores nye forretningsudvikler hos GPV i Tarm bliver du del af et stærkt team på fire medarbejdere. Her får du ansvaret for den daglige kommunikation og mersalg til din egen portefølje af eksisterende kunder. Du udfører dine opgaver med stor frihed, og du håndterer alle faser af salg og opfølgning blandt andet vedrørende priser, kundedata og ændringsordrer.

Derudover får du en væsentlig del opsøgende salg, hvor du får ansvar for at definere det relevante marked inden for de industrier, som vi specielt servicerer. Dette gør du i tæt samarbejde med både salgs- og produktionsafdelingen. På længere sigt får du ansvaret for eget salgsbudget.

Du kan se frem til en spændende og varierende hverdag i en virksomhed, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag. Vi tilbyder en attraktiv løn og pensionsordning. Egen bil er nødvendig, da 1-2 arbejdsdage om ugen udgør opsøgende salg eller øvrige eksterne opgaver.

 

Solidt salg- og branchekendskab
  • Du har sandsynligvis kendskab til metal- og mekanikindustrien, herunder mindst 3 års erfaring med salg inden for området.

  • Du har et netværk inden for branchen og dermed kendskab til virksomheder, der outsourcer dele af deres produktion inden for mekanik - fra spåntagnings- og andet metalforarbejdning til komplet montage af færdige produkter, inklusive maling, lakering og øvrig overfladebehandling af emner.

  • Du har muligvis en baggrund som smed, industritekniker, maskinmester, ingeniør eller lignende

  • Du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt på forhandlingsniveau og gerne tysk mundtligt.

  • Kendskab til Axapta er en fordel.

 

Det er vigtigt, at du både har teknisk og menneskelig indsigt, da stillingen kræver forståelse for kundens behov og vores ydelser. Du er resultatorienteret og trives i et konkurrenceorienteret miljø, hvor du ikke hviler på laurbærrene. Endelig er du vant til at arbejde efter konkrete mål både på kort og langt sigt.

 

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte HR konsulent Nicolaj Ulnits på 2224 1987 eller niu@gpv.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt dit CV via dette link snarest muligt. 

 

 

 

 

 

GPV International A/S, der omsætter for ca. 800 mio.kr og har i alt ca. 1000 medarbejdere, er en kundedrevet EMS- partner, der med elektronik og mekanik fabrikker i Danmark og Thailand har specialiseret sig i fremstilling af avancerede produkter i high-mix/low-medium volume. Kunderne, der er globalt orienterede virksomheder inden for regulerede industrier, er kendetegnede ved høje krav til kvalitet og dokumentation og med behov for kundespecifikke logistikløsninger. 

bottom of page