top of page

 

Medarbejderudvikling
og
lederudvikling
Individuelt
eller
i større grupper

TESTMANDEN har en meget stor værktøjskasse af forskellige persontest at vælge imellem, når udviklingsopgaven skal planlægges.

Det kan være meget simple typetest som DISC og FokusProfiler. Eller meget dybtgående persontest med spejlprofiler, kognitive test og emotionel intelligens. 

Vi har konsulenter med meget stor erfaring i gennemførelsen af disse opgaver, fra de helt individuelle til meget store og langvarige processer. 

 

Hos TESTMANDEN kan man vælge mellem: 

 

Konfliktløsning når samarbejdet knirker.

Det kan handle om en leder, som er kørt fast i forhold til sine medarbejdere. Ledergrupper som har for meget fokus på egne interesser og derfor samarbejder dårligt. Grupper af medarbejdere, som modarbejder hinanden (f.eks. efter en fusion). 

 

Medarbejderudvikling.

Det kan være en gruppe af talenter, som man vil sætte i gang med specialudvikling. Eller generel optimering af samarbejde i et team. Give nyt liv til MUS samtalerne.

Individuel udvikling.

Det kan være en leder som skal kvalificere sig til et højere niveau eller som blot ønsker at udvikle egne lederevner. Det kan også være hjælp til enkelte medarbejder som har svært ved at følge med i samarbejdet eller som dybest set er på vej ud af virksomheden. 

Større udviklingsopgaver. Sælgergrupper som skal have effektiviseret dialogen med kunden. Proces til håndtering af ledertalenter. 

Kontakt os for en afdækkende samtale, så vi kan afgive et konkret tilbud med beskrivelse og pris. 

 

 

 

bottom of page