TESTMANDEN I/S

Stilbjerg Sande 19

7323 Give

CVR: 34815100

mail@testmanden.dk
Tel: +45 70 22 92 22

 

 • Facebook App Icon
 • LinkedIn Classic

Chef for Planlægning og projektstyring 

Du har erfaring fra byggebranchen – Og du trives med at tage ansvar for projekternes planlægning og gennemførsel. Ansvaret for projekterne overgår til dig når ordreforhandlingen er gennemført og det aftalte ordreomfang skal korrekt registreres i ordrersystemet. På denne baggund udarbejder du projektplanen, og indlægger den i planlægningssystemet og kommuniker med  de øvrige interessenter i tegnestue, produktion og montage.

Stillingen indebærer at facilitere og opretholde en konstuktiv kommunikation med kunderne. Du medinddrager relevante kollegaer i dette. Gennem planlægningssystemet overvåger du, at produktionsdokumentationen og selve produktionen følger den tidsplan, der er aftalt. Din afdeling har ansvar for at organisere montageopgaven og udarbejde kvalitetssikring.

Du blive medlem af ledergruppen, og har et fagligt stærkt team på p.t. 3 medarbejdere bag dig.

Give Elementfabrik A/S er en familieejet virksomhed hvor ejerne deltager i ledelsen, og vi søger dig, der har forudsætninger og erfaring, så du kan varetage denne nye lederstilling og vi sammen kan nå de fremtidige vækstmål. 

 

Bliv en del af et fagligt dygtigt team hos Give Elementfabrik A/S

Vi har i mere end 50 år oparbejdet et image hos vores kunder, som en troværdig innovativ samarbejdspartner og leverandør. 

Til denne nye stilling mangler vi dig, der med et såvel teoretisk som praktisk fundament og erfaring, selvstændigt tager ansvar for at registrere de nye ordrer, fastlægge kompleksiteten af det solgte, og projektstyre sagerne frem til leverancen. Du afklarer eventuelle projektrelevante og produktionstekniske spørgsmål med kunderne, enten via telefon, mail, eller når det er relevant ved personlige møder. Herefter overdrager du projekterne til tegnestuen og produktionen. Gennem planlægningssystemet overvåger du projektforløbet, og din afdeling er ansvarlig for montageplanlægning og kvalitetssikring.

Læs mere på www.elementer.dk  

 

Du får daglig ledelse af ordreregistreringen og projektplanlægningen, samt ansvar for montage, garanti og kvalitetssikring.

Med reference til den adm. direktør sikrer du en god kommunikation med kunden og interessenter hos Give Elementer. Alt sammen med henblik på tilfredse kunder og korrekt afklarede ordrer, der kan få en optimal fremdrift gennem vores produktion og den efterfølgende montage.

På fabrikken anvender vi moderne teknologi til projektstyring og produktion. Vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav der stilles til moderne byggeri.

Der kan være flere indgange til jobbet

 • Praktiske erfaring med teknisk indsigt i byggeprocesser og projektplanlægning. Du har tidligere været vant til opsøgende og direkte kundekontakt, ordrestyring og alt dette har du suppleret med en passende teoretisk uddannelse fx ingeniør, Bygningskonstruktør, eller tilsvarende byggeteknisk uddannelse

 • Måske har du opnået din praktiske erfaring gennem ordre administration af leverancer af tekniske produkter, projektleder for udførende arbejde med direkte kundekontakt.

 • Kendskab og forståelse af bygnings-, produktions- og montagestegninger er nødvendig.

Vi tilbyder:

 • Du får direkte ledelsesansvar for et lille team på 3 funktionærer

 • Et alsidigt arbejde med moderne teknologi.

 • Her er udpræget samarbejde, men også en høj grad af eget ansvar

 • Ansvar og til dels planlægning af egen arbejdstid

 • Du vil få faglig sparring af dygtige kollegaer og salgschefen

 • Godt arbejdsmiljø med faglige udviklingsmuligheder

 • Vi har en god pensionsordning, Sundhedsforsikring og attraktiv kantineordning.

 

 Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette: LINK

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

 

Om os:

Give Elementfabrik A/S er en førende leverandør af betonelementer til industri, detail, landbrug og bolig. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede betonelementer i hele Danmark og eksporterer til det øvrige Skandinavien.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted, råder vi over mere end 11000 m2 produktion på et samlet grundareal på ca. 62.000 m2. Vi har i alt 150 medarbejdere, heraf 120 på fabrikken i Give.

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

Vi har gennem mere end 50 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser.

”Keep it simple” – det behøver ikke være kompliceret, har altid præget virksomhedens ånd og DNA.

Ud fra vores princip om enkelthed tilpasser vi os den enkelte byggesag, og sikrer at vores kunder tilbydes konkurrencedygtige priser og modtager produkter af høj kvalitet, leveret til aftalt tid.

 

På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. 

www.elementer.dk