top of page
Linkedin_LedendeMaskintekniker_800x418 (002) fb og linkedin.jpg

Maskinfabrikken JST A/S

Har du praktisk erfaring med maskinbearbejdning? Så er her muligheden for at komme videre i din karriere som formand og planlægger i en afdeling med 7-8 medarbejdere.

Vi tilbyder et udviklende job som formand hos Maskinfabrikken JST A/S. En spændende virksomhed, der løbende investerer i ny teknologi og netop er i gang med en større udvidelse og modernisering af maskinparken, lager, produktionshal og administration. 

Hos JST producerer vi redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen. Vi er størst på det danske marked, og vi er en økonomisk solid, familieejet virksomhed med 20 års erfaring.

Læs mere på http://www.jstas.dk/ 


Bliv en del af et fagligt dygtigt team hos JST A/S i Lem

Hos JST bliver du omgivet af fagligt dygtige kollegaer i et forholdsvist ungt miljø. Vi har fart på og vil lave kvalitet samt levere til tiden, men vi vil også have tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

Vi er i dag 60 ansatte, og vi har spændende fremtidsplaner. Her er både smede, svejsere, specialarbejdere, industriteknikere, montagefolk og malere. Udover de mange faggrupper er vi et bredt sammensat hold med plads til kulturel forskellighed. Det er sammen med disse kollegaer, du får din interessante nye hverdag.

  

Du får selvstændigt ansvar for din afdeling

Med direkte reference til produktionslederen får du ansvaret for bearbejdningsafdelingen med CNC-, bukke- og valsemaskiner. Du bliver bl.a. ansvarlig for opbygning af datagrundlag, afdelingsplanlægning, kvalitetssikring, praktisk koordinering og personalepleje. Du løser desuden mange af de daglige produktionsopgaver sammen med dit team. Alt sammen i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger.


Der er flere indgange til jobbet

 • Du er praktikeren, som har erfaring med daglig ledelse af din gruppe

 • Du har en grunduddannelse som bearbejdningssmed, industritekniker, maskinarbejder e.l. 

 • Du har måske læst videre til produktionsteknolog

 • Du har erfaring med programmering af maskiner

 • Produkt- og materialeforståelse er en nødvendighed

 • Du er energisk, proaktiv, går foran og vil have succes – også på dit holds vegne

 • Det er en fordel, at du har en grundlæggende lederuddannelse (GLU), men ikke et must

 

Vi tilbyder

 • Mulighed for yderligere karriereudvikling

 • Job i en kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons

 • Nye produktionsbygninger med gode, fælles faciliteter

 • Et forholdsvist ungt miljø med rigtig ”smedekultur” og humor

 • Firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage

 • En personaleforening, som kommer med gode idéer og bakkes op af ledelsen

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via linket nedenfor og gerne hurtigt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger. Søg på dette LINK

Du kan få yderligere informationer ved at ringe til Gunnar på 4018 4622

 

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 90.000 kg

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 90.000 kg. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere fordi vi vækster og udvider fabrikken til dobbelt størrelse. Så lige om lidt står vi med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

bottom of page