top of page

Produktionsteknolog

eller Maskintekniker

Udnytter du dit fulde potentiale? Lige nu er der en unik mulighed hos en 100% dansk producerende virksomhed. En virksomhed med økonomi til udvikling og vækst - også i krisetider.

Hos FK Traad - bliver du en nøgleperson i spændingsfeltet mellem salg, produktion og logistik. Du bliver ansvarlig for den praktiske ordrebehandling, sørge for indkøb relateret til arbejdet med styklister samt styring af underleverandører. Du har erfaring med standardnormerne i metalbranchen og har praktisk erfaring med SolidWorks, AutoCAD 2D eller Inventor 3D og gerne Vault.

Du kommer til at referere direkte til ejeren og bliver en betydningsfuld person i vores team af 20 personer. Vi skal i gang med nyt ERP-system og skal have vores effektive produktionsstyring knyttet sammen med dette i samråd med vores IT-leverandør. Du skal ligeledes sætte fokus på vores kvalitetssikring.

Trådbukning er FK Trådindustris kernekompetence og hjertebarn, og du finder vores trådvarer i brancher så forskellige som møbelproduktion og maskinindustri.


Vore kompetencer inden for trådvarer og trådbukning er brede. Flere højteknologiske CNC-maskiner betjenes af vores dygtige og erfarne operatører, der ikke er tilfredse, før kvaliteten er høj og præcisionen stor.

Ansvarsområder

Du får et tæt samarbejde med ejeren. Med fokus på ordrebehandling, indkøb relateret til arbejdet med styklister og fortsætte vores opbygning af et godt tegningsmateriale. Din faglige kunnen og udvikling vil styre, hvilke opgaver du ligeledes bliver involveret i.

Der kan være flere indgange til jobbet

 • Du har en relevant praktisk uddannelse og gerne inden for metalindustrien, samt en teoretisk overbygning.

 • Du har formentlig erfaring med SolidWorks, AutoCad eller Inventor.

 • Gerne praktisk erfaring med maskintegning.

 • Dit teoretiske fundament og praktiske erfaring gør dig til en nøgleperson hos FK Traad.

 • Du er energisk, proaktiv, går foran og vil have succes – også på dit holds vegne.

Vi tilbyder

 • Mulighed for udvikling af din viden og erfaring i en vækstvirksomhed

 • Vi er en kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons

 • Relativt ny administrations- og produktionsbygning.

 • Et forholdsvist ungt miljø med rigtig værkstedskultur og humor.

 • Vi har fokus på arbejdsmiljø og har en fast ergoterapeut tilknyttet.

 • En ejer, der er let at få kontakt med og ofte er en del af salg og udviklingsopgaver i produktionen.

 • Gode og erfarne kolleger med stor anciennitet – en virksomhed hvor dygtige folk bliver længe. 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette LINK

 

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering. 

Du er også velkommen til at ringe til Gunnar Nielsen på 7022 9222

 

Om os

FK trådindustri drives af Kjeld R. Larsen, som er 2’den generation i familien. Firmaet er grundlagt i 1981 af Hans Larsen og er vokset fra en fritidsbeskæftigelse til i dag at beskæftige ca. 20 medarbejdere.

FK Trådindustri er en erfaren og effektiv trådvareleverandør med ekspertise i alle former for bearbejdning af tråd. Du finder vores produkter i alt fra barnevogne og brugskunst til staldinventar, filteranlæg, betonelementer og meget mere.
Vi forarbejder tråd fra ø2 til ø16 mm.

Vores trådvare produktion er højteknologisk og vores udstyr er altid markedets nyeste, men vores tilgang til opgaverne er præget af gamle dyder som ordholdenhed, stor service og fokus på kvalitet.

Vi er praktikere og finder den mest omkostningseffektive løsning til kunden – hvad enten de skal have bukket en stor volumen råjern til videre produktion eller vi skal levere et færdigt produkt, der er malet, emballeret og mærket efter kundens ønsker. Kunderne findes primært i Danmark, mens en mindre del af produktionen eksporteres til en række lande i Europa.

FKTråd.png
Screenshot 2023-04-03 at 13.37.23.png
bottom of page