top of page

Vi søger – Teamleder til elementproduktion

Du er praktikkeren, der kan dit faglige håndværk. Måske har du erfaring fra betonproduktion, kommer fra entreprenør branchen eller en anden relevant branche. Du er den naturlige leder og du brænder for at gå i front og vil nu vise dine evner hos Give Elementfabrik A/S

Du er forberedt på, at det kræver stor indsats at være en succesfuld teamleder. Du får optimale rammer for at udøve dine lederevner, samtidig med at du er en del af den daglige produktion i din afdeling.

Du vil komme til at indgå i en 3 mands ledergruppe med en produktionschef og 2 teamledere, hvor du vil lede din egen produktionshal med ca. 15 medarbejdere. Det er vigtigt, at du har en personlighed og et engagement der gør, at du altid har respekt hos dine kollegaer.

 

Vi har specielt fokus på 3 områder, som er:

  • Arbejdsmiljø (sikkerhed og trivsel)

  • Kvalitet

  • Effektivitet

Det er vigtig, at du kan identificere dig med disse fokusområder.

 

En af dine vigtige opgaver vil være planlægning, koordination og arbejdsfordeling ved arbejdsdagens begyndelse, samt sikre at dagens produktionsprogram bliver færdig i rette kvalitet. Du vil deltage i produktionen en stor del af din tid, dette for at opnå fortrolighed med arbejdet og være i stand til fagligt at støtte dine medarbejdere.

 

Er du interesseret?

Så send dit CV og udfyld din ansøgning via dette LINK

Du er ligeledes velkommen til at ringe til Gunnar på +45 4018 4622, hvis du vil vide mere.

 

Snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger.

Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering.

 

Om os:

Give Elementer er i dag en førende leverandør af betonelementer til industri, detail, landbrug og boligbyggeri. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede betonelementer i hele Danmark og har en betydelig eksport til andre nordiske lande.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted, råder vi over mere end 18.000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 112.000 m2

Give Elementer har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

Vi har gennem mere end 50 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser.

”Keep it simple” – det behøver ikke være kompliceret, har altid præget virksomhedens ånd og DNA.

Ud fra vores princip om enkelthed tilpasser vi os den enkelte byggesag, og sikrer at vores kunder tilbydes konkurrencedygtige priser og modtager produkter af høj kvalitet, leveret til aftalt tid.

 

På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. 

Se virksomheden på www.elementer.dk eller se vores jubilæumsfilm 

Screenshot 2023-06-23 at 08.58.45.png
Produktion GE ny hal TEAM 08-2023 (002) - billede.jpg
bottom of page